LifeSteps.gr

Anthrax: Ο Scott Ian αποτείνει φόρο τιμής στον πεθερό του, Meat Loaf

Ο κιθαριστας των Anthrax

Ο κόσμος της μουσικής σε παγκόσμια κλίμακα ντύθηκε στα μαύρα την περασμένη Πέμπτη όταν ο θρύλος της Rock μουσικής σκηνής, Meat Loaf, άφησε την τελευταία του πνοή λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της πάλης του με τον καταραμένο COVID-19. Ως γνωστόν, ο Meat Loaf ήταν παχύσαρκος και είχε εμφανίσει αρκετά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια με λιποθυμίες επί σκηνής, άσθμα και προβλήματα με την σπονδυλική στήλη. Μεγαλώσαμε με τα τραγούδια του θρυλικού αυτού ροκερ που μας προσέφερε ανείπωτες μουσικές απολαύσεις από την εποχή του υπέροχου Modern Girl μέχρι το λατρεμένο I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That), το εκκωφαντικό Everything Louder than Everything Else και ένα σωρό ακόμα μουσικά αριστουργήματα.

Anthrax ο θησαυρός

Ο μεγαλύτερος φόρος τιμής για τον συγχωρεμένο τιτάνα της ροκ και του μεταλ είναι η θλίψη που προξένησε σε εμάς, τα εκατομμύρια οπαδούς του όμως, θα σταθούμε εδώ στον φόρο τιμής που του απέτινε ο γαμπρός του, Scott Ian. Οι θιασώτες της μεταλ σκηνής γνωρίζουμε πολύ καλά τον κιθαρίστα και συνιδρυτή των Anthrax και τον έχουμε απολαύσει μάλιστα και δια ζώσης όταν είχε έρθει για συναυλία στην χωρά μας, παρέα με τους άλλους τρεις κολοσσούς του Thrash (Metallica, Slayer, Megadeath) στα πλαίσια του Sonisphere Festival το 2010. O Ian συγγένεψε με τον Meat Loaf το 2011 όταν παντρεύτηκε την κόρη του, Pearl Aday, και έκαναν και ένα παιδάκι λίγο αργότερα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του για το δυσάρεστο συμβάν στον λογαριασμό του στο Instagram, ακομπανιάροντας με τα λόγια του την βαθιά θλίψη που νοιώσαμε για τον χαμό ενός τόσο ταλαντούχου ανθρώπου. “Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες να ειπωθούν, και ξέρω ότι όλες θα ειπωθούν με τον καιρό. Προς το παρόν, αυτό που ξέρω είναι ότι η κληρονομιά του Meat Loaf θα συνεχιστεί μέσω της οικογένειάς του, των Pearl, Amanda και Revel. Η παντοτινή αγάπη τους για τον πατέρα/παππού τους (Papa Meat) ξεπερνά την θλίψη που βαρύνει την καρδιά τους. ………. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την εκδήλωση της αγάπης τους, την νιώθουμε. ……….. Σ’ αγαπώ Meat. ……………. ”.

Αιωνία σου η μνήμη Θρύλε της Ροκ

Με αυτές τις λιγοστές, σεμνές αλλά τόσο ουσιαστικές λέξεις, ένας θρύλος της μουσικής αποχαιρετά έναν άλλο θρύλο, γεμίζοντας την καρδιά μας με γλυκόπικρα συναισθήματα. Από την δική μας πλευρά ευχόμαστε κάλο ταξίδι στον μεγάλο μουσικό, έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και η μουσική κληρονομιά του θα διαιωνιστεί μεσώ ημών, εις τους αιώνες. Αν θέλετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας για τον αδικοχαμένο γίγα της Ροκ και για τους αγαπητούς μας Anthrax, μπορείτε να τις εκθέσετε στα σχόλια. ​

Exit mobile version