LifeSteps.gr

Megan Fox: Φωτιά και... λαύρα οι τελευταίες εμφανίσεις της στο Instagram

Megan Fox

Η Megan Fox είναι έτοιμη να διδάξει στο Euphoria high! Η ηθοποιός των Transformers δημοσίευσε τρεις εκθαμβωτικές φωτογραφίες στη σελίδα της στο Instagram στις 27 Ιανουαρίου για να επιδείξει μια σούπερ στιλάτη γκρι εμφάνιση, με ένα δομημένο, αμάνικο τοπ που έδειχνε επίσης το άψογο ντεκολτέ της με ένα σκίσιμο στο επάνω μέρος. Η 35χρονη συνδύασε το τοπ με ψηλόμεσο, προσαρμοσμένο γκρι παντελόνι και μπλούζες με μυτερές μύτες στο χρώμα της μύτης και μια αξιολάτρευτα κομψή μικρή τσάντα.

Με τετοια καθηγήτρια μόνο ευφορία νιώθουμε

«Αν ήμουν η καθηγήτρια Λογοτεχνίας του AP στο Euphoria High», αστειεύτηκε (η μητέρα τριών παιδιών παρακαλώ) στη λεζάντα, προσχωρώντας στην τρέχουσα τάση viral στα social media σχετικά με τις εκκεντρικές μόδες που εμφανίζονται στο γνωστό νεανικό δραματικό show του HBO. Η Megan σίγουρα ταίριαζε στην όλη φάση όχι μόνο με την σέξι εμφάνισή της για δασκάλα στο σχολείο, αλλά και με τα λαμπερά πορτοκαλί νύχια και το μακιγιάζ των ματιών της (για να μην αναφέρουμε το διαμάντι και το σμαράγδι των 400 χιλιάδων δολαρίων από τον αρραβωνιαστικό της, Machine Gun Kelly).

Η ηθοποιός των Transformers, Night Teeth και αρκετών ακόμα γνωστών ταινιών, θέλει να δημοσιεύσει μερικές σέξι φωτογραφίες στο Instagram της, αλλά και μερικές με τον αρραβωνιαστικό της! Το ζευγάρι των μελλόνυμφων απόλαυσε μια ρομαντική απόδραση στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας πριν από περίπου μια εβδομάδα για να γιορτάσουν τον πρόσφατο αρραβώνα τους. Το ζευγάρι απαθανάτισε το ειδυλλιακό τοπίο με μια σειρά από ονειρεμένες φωτογραφίες στις 20 Ιανουαρίου, καθώς η Megan και ο ράπερ/τραγουδιστής της που θα γίνει σύντομα σύζυγος (πραγματικό όνομα Colson Baker), 31 ετών, έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι, αγκαλιαζόντουσαν και χαμογελούσαν για τους θαυμαστές τους.

Megan και Ραπερ: Ταιριαστό ζευγάρι

Σε μια φωτογραφία, η Megan κουνάει ένα πλεκτό κροπ τοπ, θέλοντας να επιδείξει την τονισμένη κοιλιά της καθώς κλίνει προς τον MGK, ο οποίος φοράει ένα πουλόβερ με ζιβάγκο Dolce & Gabbana. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι να κρατιέται χέρι χέρι καθώς ανεβαίνει σε ένα στενό, πλακόστρωτο δρόμο σε ένα γραφικό ιταλικό χωριό. Απολαμβάνοντας μια εκδρομή με σκάφος στη θρυλική λίμνη Κόμο, ο MGK τυλίγει τα χέρια του γύρω από την σταρ με αποτέλεσμα άλλη μια χαριτωμένη φωτογραφία του ζευγαριού. Για να νιώθουν άνετα, τόσο ο MGK όσο και η Megan φορούν γούνινα παλτό: ο διασκεδαστής ένα λευκό και η μητέρα τριών παιδιών ένα γκρι κομμάτι μέχρι το πάτωμα για να ταιριάζει με το καπέλο της. Πείτε την γνώμη σας για τις νέες φωτογραφίες της Megan Fox στα σχόλια της δημοσίευσης.​

Exit mobile version