LifeSteps.gr

Jennifer Lopez-Jennifer Garner: Ο Ben Affleck τις ενώνει.

J-Lo

Η σχέση της Jennifer Lopez και της Jennifer Garner εν μέσω της νέας ρομαντικής εμπλοκής του Ben Affleck με την J-Lo δεν ήταν ποτέ καλύτερη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν πρόσφατα ότι η Jen και η J-Lo έχουν γίνει «κολλητές» ενώ η σχέση της τραγουδίστριας του «Jenny From the Block» με τον Ben γίνεται ολοένα και στενότερη. Φημολογείται ότι έχουν γνωρίσει καλύτερα η μια την άλλη και στην πραγματικότητα έχουν έρθει πολύ κοντά, έχουν καταλάβει ότι το μόνο που έχει σημασία σε αυτό το σημείο είναι το καλύτερο για τα παιδιά.

Δυο μητέρες, ένας πατέρας, τέσσερα παιδιά

Ως μητέρες, είναι σημαντικό για την J. Lo ότι η Jennifer Garner δεν δείχνει αντιπαλότητα απέναντι της και επιθυμεί τα παιδιά τους να κάνουν παρέα. Τα παιδιά της J. Lo έχουν έρθει πολύ κοντά στον Ben και τα παιδιά του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και για την Jen. Η J-Lo έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony, τα 13χρονα δίδυμα, Maximilian και Emme. Ο Ben και η Garner, που χώρισαν το 2018 μετά από 13 χρόνια γάμου, έχουν τρία παιδιά: τις κόρες τους Violet, 13, και Seraphina, 12, και τον γιο τους, Samuel, 9.

Τα νέα για τη σχέση της J-Lo και της Jen παρουσιάστηκαν αφού ο Ben πέρασε τις διακοπές του μαζί με την κοπέλα του, την πρώην σύζυγό του και όλα τα παιδιά τους. Μια πηγή είπε στο ΟΚ! περιοδικό τον Νοέμβριο του 2021 ότι το σκηνικό δεν ήταν «περίεργο» για την οικογένεια. «Τα Χριστούγεννα είναι όλα για τα παιδιά. Παρά το γεγονός ότι είναι εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες, η Jennifer Garner και η Jennifer Lopez έχουν δεθεί με τα παιδιά», είπε ο πληροφοριοδότης. «Μπορεί να ακούγεται περίεργο να περνάς τις διακοπές σου με τη νέα κοπέλα του πρώην συζύγου σου, αλλά η Jennifer δεν ενδιαφέρεται για το τι σκέφτονται οι άλλοι».

Ενώ όλα δείχνουν ότι η J-Lo και η Jen «συνεννοούνται», φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνουν οι καλύτερες φίλες. «Αν τα παιδιά μπορούν να τα πάνε καλά, τότε γιατί να μην μπορούν και οι γονείς;» ανέφερε μια πηγή. «Αμφιβάλλω αν θα δείτε ποτέ την Jennifer να εμφανίζεται σε ένα μουσικό βίντεο της J-Lo ή να πάνε παρέα μαζί σε μια επίδειξη μόδας του Versace. Όπως ακριβώς οι πιθανότητες να ψήσει η J-Lo μπισκότα με την Jennifer πριν πάνε μαζί σε κλαμπ ανάγνωσης είναι πολύ απίθανη».

Οικογενειακές διακοπές για Ben, J-Lo και Jen

Τα νέα για τα σχέδια των διακοπών του Μπεν, της J-Lo και της Jen διαδόθηκαν αφότου εθεάθησαν οι τρεις να κάνουν κόλπα με τα παιδιά τους στην διάρκεια του Halloween. Μια πηγή είπε στο Radar Online εκείνη την εποχή ότι η Jen επικοινώνησε με την J-Lo για να συναντηθούν μόλις συνειδητοποίησε πόσο «σοβαρή» ήταν η τραγουδίστρια του «On the Floor» με τον πρώην σύζυγό της. «Μόλις έγινε σαφές ότι ο Ben και η Lopez αποφάσισαν να επανασυνδεθούν, η Jennifer άπλωσε το χέρι», είπε η πηγή. «Όταν κάνεις παιδιά με έναν πρώην και αυτό το άτομο αρχίζει ξανά να βγαίνει με άλλες, και οι τρεις είστε συνδεδεμένοι, είτε το θέλετε είτε όχι. Η Jennifer ήταν αποφασισμένη να βεβαιωθεί ότι είχε σχέση με την J-Lo, αν μη τι άλλο, έτσι ώστε τα πράγματα να μην ήταν άβολα για τα παιδιά της».

Η ίδια πηγή συνέχισε σημειώνοντας ότι, ενώ η J-Lo και η Jen έχουν «διαφορετικές» προσωπικότητες, μοιράζονται μια κοινή «αγάπη για τα παιδιά τους». «Η J-Lo και η Jennifer δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικές, αλλά μοιράζονται ένα κοινό πράγμα που είναι η αγάπη τους για τα παιδιά τους», είπε. «Έχουν βρει κοινό έδαφος. Δεν θα είναι ποτέ οι καλύτερες φίλες, αλλά και οι δύο θα κάνουν πάντα ο, τι είναι καλύτερο για τα παιδιά τους».

 Γάμος μεταξύ Ben και J-Lo, τι νομίζετε?

Ο Ben και η J-Lo, που πρωταγωνίστησαν σε ταινίες όπως το Gigli και το Jersey Girl μαζί, ήταν ζευγάρι για πρώτη φορά από το 2001 έως το 2004. Αρραβωνιάστηκαν το 2002 πριν χωρίσουν δύο χρόνια αργότερα. Οι δυο τους ξαναβρέθηκαν μαζί τον Απρίλιο του 2021 μετά τον χωρισμό της J-Lo από τον τότε αρραβωνιαστικό της, Alex Rodriguez, μετά από τέσσερα χρόνια μαζί. Σε μια συνέντευξη στο TODAY τον Νοέμβριο του 2021, η J-Lo —η οποία έχει παντρευτεί τρεις φορές-ρωτήθηκε αν θα ήθελε να παντρευτεί ξανά. «Δεν ξέρω», είπε εκείνη τη στιγμή. «Ναι, υποθέτω. Με ξέρεις, είμαι ρομαντική, πάντα ήμουν, μερικές φορές. Εξακολουθώ να πιστεύω στο happy ever after, σίγουρα, 100%». Γράψτε μας την γνώμη σας για την τριάδα των χολιγουντιανών σταρ στα σχόλια της δημοσίευσης.

Exit mobile version