LifeSteps.gr

Kim Kardashian: Λαδωμένη και αστραφτερή σε εντυπωσιακές νέες φωτογραφίες με μπικίνι

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian έβαλε φωτιά στα feeds του Instagram πρόσφατα με νέες σέξι φωτογραφίες με μπικίνι από πρόσφατες διακοπές. Η γκαλερί φωτογραφιών (αναρτήθηκε στις 28 Ιανουαρίου), δείχνει τη ζάπλουτη σταρ και πρωταγωνίστρια του reality Keeping Up With the Kardashians, λαδωμένη και χαλαρωμένη, με ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι, πολύ κομψά γυαλιά ηλίου και με τα μαλλιά της τραβηγμένα αλογοουρά.

Η "Γλιστερή Θεά" Kim


Οι σούπερ σέξι φωτογραφίες με μαγιό δείχνουν τη μητέρα τεσσάρων παιδιών να εντυπωσιάζει με διάφορες πόζες καθώς επιδεικνύει το φανταστικό σώμα και τις χαρακτηριστικές της καμπύλες, για να μην αναφέρουμε και το βαθύ ντεκολτέ. Η φωτογράφιση της Kim είναι σίγουρα μια θεραπεία για την χειμωνιάτικη κατάθλιψη. «Ακόμα σας βομβαρδίζω με φωτογραφίες από διακοπές», ήταν το σχόλιο της Kim για τις ηλιόλουστες φωτογραφίες της.

Kardashian και φίλοι

Οι διάσημοι φίλοι της Kim δεν μπορούσαν να μην επαινέσουν τις ζωηρές φωτογραφίες της. "Sunny Side UP!!" σχολίασε ο καλύτερος της φίλος, Jonathan Cheban ενώ η αδερφή Khloe Kardashian έγραψε: «Ω ψυχή μου». Η Kim ολοκλήρωσε τις αναρτήσεις της στο # FBF με ένα Instagram Story που την δείχνει να χαλαρώνει με τις φίλες Natalie Halcro και Olivia Pierson στην τροπική, παραλιακή τοποθεσία. Γράψτε μας την γνώμη σας για την διάσημη περσόνα στα σχόλια της δημοσίευσης. ​

Exit mobile version