LifeSteps.gr

Halo τηλεοπτική σειρά: Ο Master Chief στην TV

Halo

Από το μακρινό 2015 ακόμα οργίαζαν οι φήμες για μεταφορά του Master Chief και των επικών περιπετειών του στην μεγάλη οθόνη. Έκτοτε περάσαν χρόνια, υποσχέσεις δοθήκαν και προδόθηκαν, μυριάδες καθυστερήσεις προέκυψαν, αρκετοί παράγωγοι και σεναριογράφοι ενεπλάκησαν χωρίς αποτέλεσμα. Επιτελούς, μετά από τόσες ταλαιπωρίες που αντιμετώπισε το αφοσιωμένο συνεργείο παραγωγής της ταινίας, έφτασε η ώρα να απολαύσουμε την τηλεοπτική σειρά Halo εντός του φετινού Μαρτίου και, συγκεκριμένα, την 24η μέρα του.

Master Chief εστί επικό μακελειό

Η εταιρεία παραγωγής της σειράς, η Paramount, δημοσίευσε ένα δίλεπτο τρέιλερ για την πολυαναμενομενη εκπομπή πρόσφατα και σε αυτό διακρίναμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι μας περιμένει βλέποντας την. Η επισκόπηση του τρέιλερ δείχνει αποκλίσεις από τον κανόνα της σειράς Halo αλλά αυτό ποσώς μας πειράζει. Διακρίναμε μπόλικους Spartan warriors στο πλευρό του Master Chief, διακρίναμε τον άμεσα αναγνωρίσιμο και τόσο αγαπημένο οπλισμό των Halo games, διακρίναμε τις ασχημοφατσες των Covenant, είδαμε ένα σωρό πωρώτικες εκρήξεις και θαυμάσαμε την εισαγωγή της Cortana στην ιστορία.

Μπορέσαμε επίσης να παρατηρήσουμε μια ενδιαφέρουσα ορχηστρική παρτιτούρα να συνοδεύει το τρέιλερ, άρα την απουσία της εμβληματικής μουσικής του Halo. Θα ακούσουμε τελικά το τόσο γνώριμο soundtrack σε κάποιο σημείο της σειράς η η Paramount αποφάσισε να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο όσον άφορα την μουσική υπόκρουση; Περιμένουμε πολλά χρόνια για τα εννέα επεισόδια από τα οποία θα αποτελείται η πρώτη σεζόν του Halo (προσευχόμαστε προκαταβολικά για δεύτερη), οπότε ελπίζουμε να αποδώσει η υπομονή μας.

Το σόου βρισκόταν επί πολύ καιρό σε καθεστώς development hell αλλά όλα δείχνουν ότι έστρωσαν τώρα. Το άτομο που θα φορέσει το τιμημένο κράνος του Master Chief είναι ο Pablo Schreiber που γνωρίσαμε στην σειρά American Gods αλλά εκτιμήσαμε από την παρουσία του στο The Wire. Η Natascha McElhone εντάσσεται στο καστ ως Dr. Catherine Elizabeth Halsey και την βρίσκουμε καλή επιλογή. Μπορεί εμφανισιακά να μας κάθεται λίγο στο... στομάχι, οι υποκριτικές της ικανότητες όμως δεν χωρούν αμφισβήτηση για όσους την είδαμε σε The Truman Show, Ronin, Solaris κ. ο. κ. Η ηθοποιός που υποδύεται την Cortana στο παιχνίδι, η Jen Taylor, θα επαναλάβει τον ρόλο της και για την σειρά και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί θέλουμε οικεία πρόσωπα στο σόου.

Halo για... Ελλάντα δεν προβλέπεται;

Η σειρά θα προβληθεί στο Paramount+ στις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στο Sky στο Ηνωμένο Βασίλειο, να δούμε εμείς ποτέ θα την χαρούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μοιραστείτε μαζί μας τις απόψεις σας για την μετανάστευση του Master Chief σε τηλεοπτικό πλαίσιο στα σχόλια της δημοσίευσης.  ​

Exit mobile version