LifeSteps.gr

Billy Idol: Αποχωρεί από περιοδεία με τους Journey

Billy Idol

Άσχημα νέα για τους Αμερικάνους οπαδούς του πανκ ροκ. Ο Billy Idol, ο αγαπημένος τραγουδιστής που μας χάρισε ένα σωρό αλησμόνητες επιτυχίες όπως τα Flesh for Fantasy, Dancing with Myself και White Wedding, αποσύρθηκε από την επερχόμενη περιοδεία του με τους Journey για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προς αντιμετώπιση μιας χρόνιας μόλυνσης της ρινικής κοιλότητας του. «Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στο σκηνικό ραντεβού μου με τους Journey όπως είχε προγραμματιστεί», είπε ο Idol σε μια δήλωση του.

Ροκ Είδωλα δίχως Βασίλη Είδωλο (Billy Idol)

Ο punk rocker επρόκειτο να ξεκινήσει την Freedom Tour στις 22 Φεβρουαρίου και να "ανοίγει" τα σώου για τους Journey μέχρι τις 5 Απριλίου, οπότε οι Toto θα τον αντικαθιστούσαν. Εκ των πραγμάτων πλέον, οι Toto θα συμμετάσχουν τώρα σε ολόκληρη την περιοδεία, από τις 22 Φεβρουαρίου στο Pittsburgh έως τις 11 Μαΐου στο Hartford, Connecticut.«Έφτασε επιτελούς η μεγάλη στιγμή - η ώρα να επιστρέψουμε εκεί που έχουμε συνηθίσει - στη σκηνή!» δήλωσε πρόσφατα ο φοβερός κιθαρίστας των Journey, Neal Schon. "Ανυπομονούμε να επιταχύνουμε τους ρυθμούς μας και να σας φέρουμε το καλύτερο δυνατό σόου. Το συγκρότημα μας βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι! Συντροφέψτε μας για μια βραδιά γεμάτη άγριο ροκάρισμα και ανεπανάληπτη διασύνδεση μεταξύ του γκρουπ μας και όλων εσάς. Τα λέμε σύντομα, φίλοι μας».

Ο θρυλικός κιθαρίστας των Toto, Steve Lukather και ο τραγουδιστής Joseph Williams, πρόσθεσαν: «Ανυπομονούμε να διοργανώσουμε 40 συναυλίες με τους Journey στις ΗΠΑ. Τα περισσότερα από τα παιδιά είναι δια βίου φίλοι μας και είμαστε πανευτυχείς που θα περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί. Όλοι ευχόμαστε στον Billy Idol τα καλύτερα. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στις περιοδείες μας τις επόμενες εβδομάδες».

Εμείς πότε θα ροκάρουμε μαζί τους;

Κλείνοντας το άρθρο διατυπώνουμε ένα μεγάλο παράπονο επειδή η περιοδεία στην οποία αναφερόμαστε αρχίζει και τελειώνει επί αμερικάνικου εδάφους. Είχαμε την τύχη να χαρούμε τους Toto με κάλους φίλους ζωντανά προ αρκετών ετών, τους Journey όμως δεν τους είδαμε ποτέ και επιθυμούμε διακαώς να τους απολαύσουμε από κοντά, να ακούσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί τους τα Don' t Stop Believing, Girl Can' t Help It, Separate Ways και ένα σωρό ακόμα ροκ αριστουργήματα. Μοιραστείτε την γνώμη σας για τους προαναφερθέντες θρύλους της ροκ στα σχόλια του άρθρου.

Exit mobile version