LifeSteps.gr

Olivia Wilde - Harry Styles: Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά

Olivia Wilde

Χρόνια πολλά τυχεράκια Harry! Η δημοφιλής ηθοποιός Olivia Wilde (House, Tron: Legacy) έδωσε μια μικρή γεύση στους χιλιάδες θαυμαστές της από τον εορτασμό των γενεθλίων του καλού της σε νέες φωτογραφίες στα social media.

Η Olivia (δείχνει) Wilde (και) έτοιμη για όλα!

Η Olivia Wilde, 37 ετών πλέον, δείχνει υπέροχη φορώντας μια φλοράλ καφέ ολόσωμη φόρμα Kwaidan Editions στο Λονδίνο στις 2 Φεβρουαρίου, την επόμενη μέρα από εκείνη στην οποία ο Harry έκλεισε τα 28 του. Η Olivia έδειξε την υπέροχη ενδυμασία της στα stories της στο Instagram και οι θαυμαστές αναδημοσίευσαν τις φωτογραφίες στα social media. Στην πρώτη εικόνα, η Olivia φαίνεται να λικνίζεται στην φόρμα της ενώ στέκεται πίσω από ένα τραπέζι με ρομαντικά κεριά και λουλούδια. Η Olivia μοιάζει σαν να βγάζει λόγο — πιθανώς προς τιμήν του εορτάζοντα; Οι λέξεις «Χρόνια Πολλά» είναι εμφανώς γραμμένες σε έναν μαύρο πίνακα με κιμωλία στο βάθος. Από κάτω, η Olivia έγραψε «Happy Happy» στην εικόνα της.

Η Olivia επιδεικνύει το χαριτωμένο ντύσιμό της σε μια selfie στον καθρέφτη της στο επόμενο IG Story της. Η σταρ δείχνει ιδιαίτερα υπέροχη χάρη στα καστανά μαλλιά της με ανοιχτόχρωμες ανταύγειες. Καμαρώνει την αδύνατη σιλουέτα της στη φωτογραφία, στην οποία έγραψε, «Ολόσωμη φόρμα των ονείρων μου». Δυστυχώς, ο Harry δεν εμφανίστηκε στις φωτογραφίες της κοπέλας του, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι το ζευγάρι διασκέδασε πάρα πολύ γιορτάζοντας την ιδιαίτερη μέρα του.

Η Olivia και ο Harry έχουν σχέση για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα. Το διάσημο ζευγάρι βρήκε την αγάπη στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας Don’t Worry, Darling. Ωστόσο, δεν δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους παρά μόνο λίγους μήνες αφότου η Olivia χώρισε με τον επί χρόνια σύντροφο και αρραβωνιαστικό της, Jason Sudeikis τον Νοέμβριο του 2020. Εθεάθησαν πιασμένοι χέρι-χέρι σε έναν γάμο τον Ιανουάριο του 2021 και από τότε, δεν ντρέπονται να επιδεικνύουν τον ερωτά τους με σχετικές αναρτήσεις στα social media, οπού και αν βρεθούν.

Η σχέση μεταξύ διάσημων μπορεί να παραμείνει ιδιωτική υπόθεση;

Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει σχεδόν καθόλου για τη σχέση του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε συνέντευξή της στη Vogue τον Δεκέμβριο του 2021, η Olivia είπε ότι είναι «πιο ευτυχισμένη από ποτέ» εν μέσω του ειδυλλίου της με τον Harry. Τον προηγούμενο μήνα, το πρώην μέλος των One Direction είπε στο περιοδικό Dazed γιατί κρατά ιδιωτική τη σχέση του με την Olivia.«Πάντα προσπαθούσα να κρατάω χωριστά την προσωπική και την επαγγελματική μου ζωή, είπε ο Χάρι. Πείτε μας τις απόψεις σας για το λαμπερό ζευγάρι στα σχόλια της δημοσίευσης.​

Exit mobile version