LifeSteps.gr

Catwoman: H Halle Berry επιδοκιμάζει την επιλογή Kravitz για τον ρόλο

Catwoman +1

Η 55χρονη και ακόμα εκθαμβωτική Halle Berry έχει ξεδιπλώσει το υποκριτικό της ταλέντο σε πολλές σημαντικές ταινίες. Παρά το ταλέντο αυτό όμως, δεν κατάφερε να διασώσει από τον κατήφορο την ταινία Catwoman του 2004 στην οποία πρωταγωνίστησε ως Selina Kyle/Catwoman. Η εν λόγω ταινία σάρωσε στα Χρύσα Βατόμουρα, στα αντί-Οσκαρ για τις χειρότερες ταινίες της εκάστοτε χρονιάς, "σκουπίζοντας" τα πάντα σε όλες τις κατηγορίες. Παρά την γενική κατακραυγή από κριτικούς και κοινό όμως, η ταινία έσκισε στα ταμεία, παραμένοντας το εμπορικότερο φιλμ με γυναίκα ηρωίδα έως τον ερχομό της Wonder Woman το 2017.

Η Catwoman εφορμά σε νέες περιπέτειες

Φέτος, σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, η 33χρονη Zoe Kravitz, υποδύεται την "κακιά" του κόμικ στο επερχόμενο The Batman, δίπλα στον Robert Pattinson ως Bruce Wayne/Batman. Η Halle έδωσε μερικές συμβουλές για την τελευταία της διάδοχο στο ρόλο της Catwoman (μην ξεχνάμε την Anne Hathaway ως Catwoman στο φοβερό The Dark Knight Rises του 2012) σε μια συνέντευξη στις 2 Φεβρουαρίου στο PopCulture.

«Να είναι θαρραλέα και να φέρει τη δική της ερμηνεία στον ρόλο», είπε η Halle για την Zoe. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε επίσης ότι πιστεύει ότι η Zoe «θα είναι μια καταπληκτική Catwoman» και «ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η προσέγγιση της στον ρόλο», πρόσθεσε. Ακούγεται ότι η Halle σχεδιάζει να παρακολουθήσει την παράσταση της Zoe ως Catwoman στο The Batman. Η πολυαναμενομενη ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης ο Paul Dano ως Riddler και ο Colin Farrell ως Penguin, θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου.

Εμάς μας ενδιαφέρει και ο νέος Batman

Δεν ξέρουμε για την Halle αλλά εμείς θα παρακολουθήσουμε την ταινία σίγουρα γιατί τα καταπληκτικά της trailer μας δημιούργησαν μεγάλες προσδοκίες. Οι Robert Pattinson και Colin Farell αγνώριστοι, η ατμόσφαιρα φανταστική, η χορογραφία της δράσης να θυμίζει την τετραλογία Batman: Arkham, θέλετε και άλλα; Πείτε μας τις απόψεις σας για την Halle Berry, την Zoe Kravitz, την Catwoman και το επερχόμενο The Batman στα σχόλια της δημοσίευσης.

Exit mobile version