LifeSteps.gr

LifeSteps: Μια νέα αρχή

LifeSteps smelting

Πριν από λίγες μέρες είχα την τύχη να αναλάβω τα ηνία του lifesteps. gr από τον αγαπητό μου φίλο Άγγελο Κυρίτση, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με το "πνευματικό τέκνο" του, το αδερφό portal pcsteps. gr με θέματα που άπτονται της τεχνολογίας.

Σαλπάρουμε προς άγνωστους ορίζοντες

Το lifesteps. gr είναι πλέον μια οικογενειακή υπόθεση για εμένα και τους στενούς συνεργάτες μου, οι οποίοι είναι κολλητοί φίλοι και συγγενείς. Ο καθένας μας, ανάλογα με τις γνώσεις που έχει, ανέλαβε από έναν τομέα του portal, δίχως αυτό να τον αποκλείει από το να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Έχουμε πάρει πολύ στα σοβαρά το θέμα και εδώ θα χρειαστούμε και την βοήθεια σας διότι, όπως ήδη γνωρίζετε, η δύναμη και η βιωσιμότητα μιας ιστοσελίδας εξαρτάται 100% από τους αναγνώστες της.

Ακολουθούμε μια ανοικτή πολίτικη στο θέμα των απόψεων όποτε, αν θέλει κάποιος να συνεισφέρει στην προσπάθεια μας η να προτείνει το οτιδήποτε, είναι ευπρόσδεκτος. Λαμβάνουμε υπόψη μας όλες τις γνώμες και θα διαμορφώσουμε σταδιακά το portal μας ώστε να γίνει ο τελειότερος προορισμός για όσους λατρεύουν όλα τα καλά πράγματα στην ζωή όπως οι ταινίες, τα βιβλία, η άθληση, η μουσική κ. ο. κ.

Η δύναμη του LifeSteps είστε εσείς

Εμείς από την πλευρά μας θα προσφέρουμε ολοένα και καλύτερο περιεχόμενο που θα καλύπτει όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να μας διαβάζετε και να κάνετε like και share στα αγαπημένα σας άρθρα. Ε, και κανένα κλικ σε διαφημίσεις δεν θα ήταν και άσχημο, ώστε να μπορέσει το site να κρατηθεί ενεργό.

Exit mobile version