LifeSteps.gr

Πανσέληνος στον Λέοντα: Τι μας επιφυλάσσει το "λιονταρίσιο" φεγγάρι;

Πανσέληνος στον Λέοντα

Ετοιμαστείτε για μια σπέσιαλ Πανσέληνο του Αγίου Βαλεντίνου φέτος, η Πανσέληνος στον Λέοντα πέφτει στις 16 Φεβρουαρίου, δύο μέρες μετά την ημέρα των ερωτευμένων. Μήπως έφτασε η ώρα να σκεφτείτε τις σχέσεις στη ζωή σας, με τους άλλους, με τον εαυτό σας ή με τον κόσμο γενικότερα; Το ζώδιο του Λέοντα έχει να κάνει με την αγάπη! Κυβερνά τον 5ο οίκο, τον οίκο του ερωτά και της δημιουργικότητας. Οι φίλοι μας Λέοντες είναι παθιασμένοι, ρομαντικοί και αγαπούν το αίσιο τέλος. Λοιπόν, ας μάθουμε πώς κάθε ένα από τα ζώδια μας μπορεί να χρησιμοποιήσει την ερωτική ενέργεια του Λέοντα αυτή την Πανσέληνο.

Πανσέληνος στον Λέοντα η στον Έρωτα;

Γνωρίζατε ότι η αρχαία λαογραφία θεωρεί ότι η Σελήνη του Λέοντα είναι από μόνη της ένα ιδιαίτερο θαύμα; Κάποιοι λένε ότι ο καθένας, ναι, ο καθένας μπορεί να βρει την αληθινή του αγάπη κάτω από το φως της Πανσελήνου στον Λέοντα. Ένας τρόπος με τον οποίο οι αρχαίοι είπαν ότι μπορείτε να βρείτε την αληθινή σας αγάπη κάτω από αυτό το φεγγάρι είναι να πλέκετε τα μαλλιά σας πριν πάτε για ύπνο και μετά να εστιάσετε στην αληθινή αγάπη καθώς αποκοιμηθείτε. Είναι σημαντικό να μην μιλήσετε σε κανέναν προτού κοιμηθείτε το συγκεκριμένο βράδυ. Ο θρύλος λέει ότι αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, θα έχετε ένα όνειρο για το άτομο με το οποίο προορίζεστε να είστε! Αλλά μπορείτε να κάνετε κι άλλα! Απλώς ακολουθήστε τα ερωτικά ωροσκόπια της Πανσελήνου στον Λέοντα που σας δίνουν χρήσιμες συμβουλές για κάθε ζώδιο. Είστε έτοιμοι να ακούσετε και να δράσετε;

Κριός
Αυτή η Πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει μια εξαιρετικά ισχυρή και μεταμορφωτική περίοδο από άποψη ρομαντισμού για εσάς Κριοί. Εάν θέλετε να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε, μπορεί να τα εξομολογηθείτε όλα αυτή τη περίοδο. Πηγαίνετε εκεί που σας οδηγεί η καρδιά σας και απελευθερώστε την τολμηρή ενέργεια του Κριού που βράζει μέσα σας.

Ταύρος
Είναι μια πολύ συναισθηματική Πανσέληνος για εσάς, Ταύροι. Η νοσταλγία μπορεί να εμφανιστεί και ίσως αισθανθείτε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσετε με κάποιον από το παρελθόν σας. Ίσως να αισθανθείτε λίγο αποτραβηγμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου καθώς "δουλεύετε" τα συναισθήματά σας. Δώστε στον εαυτό σας πολύτιμο χρόνο να σκεφτεί και μην βιαστείτε. Όλα θα ξεκαθαρίσουν με τον καιρό.

Δίδυμοι
Η επικοινωνία είναι ισχυρή και έντονη για εσάς Δίδυμοι, υπό την επιρροή αυτής της Πανσελήνου! Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα που θα σας ξεσηκώσει ή ίσως να θέλετε να το στείλετε μόνοι σας! Αυτή είναι μια περίοδος αναταράξεων στις σχέσεις σας και θα σας γίνει ξεκάθαρο τι ακριβώς θέλετε. Ακόμα κι εσείς μπορεί να εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα, Δίδυμοι.

Καρκίνος
Ήρθε η ώρα του κρασιού και του φαγητού, Καρκίνοι. Είτε περιποιείστε τον εαυτό σας είτε τον ιδιαίτερο άνθρωπο που έχετε στην ζωή σας, όλα έχουν να κάνουν με τις λιχουδιές. Αυτή είναι μια εξαιρετικά ρομαντική Πανσέληνος για εσάς, γι' αυτό απολαύστε την ενέργεια της και ακολουθήστε τη ροή. Μερικές πραγματικά μαγικές στιγμές μπορεί να προκύψουν αυτή την περίοδο και να τοποθετηθούν στις πιο ευχάριστες αναμνήσεις σας, γι' αυτό αγκαλιάστε όλα όσα προσφέρει αυτό το ξόρκι της Πανσελήνου και ακολουθήστε την επιθυμία της καρδιάς σας!

Λέων
Αυτή είναι μια ιδιαίτερη Πανσέληνος για σας, Λέοντες. Επειδή πέφτει στο δικό σας ζώδιο, θα δώσετε μεγάλη έμφαση στη σχέση με τον εαυτό σας. Έντονες συνειδητοποιήσεις είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο και μπορεί να χρειαστεί να καθαρίσετε την συναισθηματική σας υπόσταση από υπολείμματα του παρελθόντος. Θυμηθείτε, αν θέλετε να ελκύσετε την αγάπη που σας αξίζει στη ζωή σας, όλα πρέπει να ξεκινήσουν από τον εαυτό σας.

Παρθένος
Είναι μια απίστευτα ισχυρή περίοδος διαισθητικής κλήσης για εσάς κάτω από αυτήν την Πανσέληνο, Παρθένοι. Έχετε την ικανότητα να εμβαθύνετε μέσα σας και να αναγνωρίσετε τι λείπει από τη ζωή σας και τι θέλετε να ελκύσετε σε αυτήν. Μην εκπλαγείτε αν βρείτε τον εαυτό σας να ξεφουρνίζει δίχως περιστροφές ο, τι βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας. Αυτή είναι μια περίοδος αποκάλυψης στις σχέσεις σας και θα σας δυναμώσει σημαντικά όταν ολοκληρωθεί.

Ζυγός
Οι πιθανότητες ένας θαυμαστής να επικοινωνήσει μαζί σας στο ξεκάρφωτο αυξάνονται κάτω από αυτήν την Πανσέληνο, Ζυγοί. Κάποιος ή κάποιοι - έχει/ έχουν βάλει τα μάτια του/τους πάνω σας, η γοητεία σας είναι απλά πολύ ισχυρή για να σας αντισταθούν! Αυτή η εποχή θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αρχή για κάτι ξεχωριστό, το οποίο θα συνεχιστεί για μεγάλο μέρος του έτους, επομένως είναι σημαντικό να σταθμίσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές και να σκάψετε βαθιά μέσα σας μέχρι να μάθετε τι πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας.

Σκορπιός
Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε, Σκορπιοί. Διοχετεύστε όλη σας την ενεργεία σε ότι σας παθιάζει. Δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική σας ζωή και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να βρείτε την καρδιά σας να σκιρτά στη σκέψη κάποιου ατόμου, συνδεδεμένου με την καριέρα σας, το οποίο δεν σας είχε περάσει πριν από το μυαλό ή μπορεί να απλά να ριχτείτε στη δουλειά με όλες σας τις δυνάμεις. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, μεγάλα πράγματα θα προέλθουν από τις προσπάθειές που θα καταβάλλετε τώρα.

Τοξότης
Η περιπέτεια είναι στον ορίζοντα Τοξότες και, ίσως, πρέπει να στρέψετε τα βλέμματά σας σε δραστηριότητες που μπορούν να αποφέρουν κάποιες παθιασμένες και ρομαντικές εξελίξεις στο εγγύς μέλλον. Αν επιθυμείτε να γνωρίσετε κάποιον, έναν επισκέπτη ή κάποιον που ζει στο εξωτερικό, μπορεί απλώς το άτομο αυτό να εμφανιστεί στην πορεία σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Κρατήστε λοιπόν το μυαλό σας ανοιχτό σε όλες τις πιθανότητες, Τοξότες!

Αιγόκερως
Αυτή θα είναι μια πολύ θεραπευτική Πανσέληνος στον Λέοντα για εσάς, Αιγόκεροι, και το πιθανότερο είναι ότι θα σκέφτεστε τις τρέχουσες και τις προηγούμενες σχέσεις σας και θα καθαρίσετε την ψυχή σας από τα αρνητικά συναισθήματα. Μπορεί να βρεθείτε τετ α τετ με κάποιον που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Ήρθε η ώρα για αλλαγή και είστε έτοιμοι να την δεχτείτε.

Υδροχόος
Αυτή είναι μια πολύ έντονη περίοδος στον τομέα των σχέσεων για εσάς, κάτω από αυτήν την Πανσέληνο. Εάν υπάρχει κάποιος με τον οποίο θέλετε να είστε μαζί, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα νιώθετε πλέον ικανοί να συγκρατήσετε τα συναισθήματα σας, θα τα βγάλετε όλα στην φορά Υδροχόοι. Ο, τι κι αν συμβεί, αυτή είναι μια μεταμορφωτική Πανσέληνος για εσάς και θα είστε πλέον σίγουροι για το τι επιθυμεί η καρδιά σας και πρόθυμοι να κάνετε ο, τι μπορείτε για να το πραγματοποιήσετε.

Ιχθύες
Αυτή η Πανσέληνος στον Λέοντα σας προτρέπει να καθορίσετε τους ρυθμούς με τους οποίους θα εξελιχθεί το μέλλον σας Ιχθύες! Είναι μια περίοδος ισχυρής αγάπης για τον εαυτό σας, και αν τον έχετε παραμελήσει, αυτή η Πανσέληνος έρχεται να αποκαταστήσει την αγάπη σας για αυτό που είστε. Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν σας πιάσει ξαφνική... πρεμούρα να αλλάξετε την εμφάνιση και το στυλ σας, η στιγμή της αλλαγής είναι εδώ.

Αγκαλιάστε τη μαγεία της Πανσελήνου στον Λέοντα

Λάβετε την λοιπόν, την Πανσέληνο του Λέοντα στα ωροσκόπια σας. Μια πολύ ρομαντική Πανσέληνος η οποία είναι βέβαιο ότι θα έχει αντίκτυπο πάνω σας και θα φέρει στο προσκήνιο μερικές μαγικές —και πιθανώς εκρηκτικές— στιγμές. Η Πανσέληνος στον Λέοντα αυτόν τον μήνα σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε αυτό που βρίσκεται στην καρδιά σας και να μην φοβάστε να εκφραστείτε. Αυτή είναι επίσης μια δημιουργική Πανσέληνος, επομένως είναι πιθανό τα έντονα συναισθήματά σας να εκδηλωθούν και στον τομέα της δημιουργικότητας. Απολαύστε την ζωδιακή σας βόλτα και αφήστε τη μαγεία της Πανσελήνου να σας κυριεύσει. Πείτε μας την γνώμη σας για την Πανσέληνο στον Λέοντα στα σχόλια της δημοσίευσης.

Exit mobile version