LifeSteps.gr

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Η πρώτη σκοτεινή συναυλία στην Ελλάδα

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είναι ένας από τους αγαπημένους μου. Μου θυμίζει πάντα τα φοιτητικά μου χρόνια. Τον έχω, είναι η αλήθεια,  στο μυαλό μου με την τότε εικόνα του με το μακρύ μαλλί, γι’ αυτό και συχνά, όταν τον βλέπω με το κοντό, γκρίζο μαλλί σκέφτομαι πόσα χρόνια έχουν περάσει και πόσο έχουμε μεγαλώσει! 🤔

Σήμερα, όμως, δεν θέλω να σου μιλήσω γενικά για τον αγαπημένο Αλκίνοο, θα επανέλθω άλλη στιγμή με αγαπημένα μου τραγούδια και στιγμές. Σήμερα θέλω να σου πω, αν δεν το έχεις διαβάσει ήδη, για την πρώτη συναυλία που δίνει στο απόλυτο σκοτάδι.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μας προσκαλεί να αισθανθούμε και να κατανοήσουμε πώς είναι να ζεις με τυφλότητα, σε μια συναυλία / εμπειρία, για την υποστήριξη της φιλανθρωπικής ΑΜΚΕ «Διαβάζω για τους Άλλους»!

Σε ένα κόσμο που όλο και περισσότερα βασίζονται στην εικόνα, ίσως ξεχνάμε ότι υπάρχουν εκείνοι που μπορούν και «βλέπουν» πέρα από την επιφάνεια, την ουσία των πραγμάτων.

Σε μία καλλιτεχνική κίνηση ευαισθησίας και συμπερίληψης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά για την υποστήριξη του «Διαβάζω για τους Άλλους» στην πρώτη συναυλία στην Ελλάδα… στο σκοτάδι και μάλιστα αφιλοκερδώς! Μαζί του ο συγγραφέας και τραγουδιστής Θοδωρής Τσάτσος, ο οποίος με τον δικό του μουσικό τρόπο, εισάγει το ακροατήριο στην εμπειρία της ζωής με τυφλότητα.

Η ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων «Σπουδαία Events» που σκοπό έχουν τη χρηματοδότηση και την επικοινωνιακή στήριξη φορέων και οργανισμών που εμπνέουν και συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι φορείς που ενισχύονται επιλέγονται από το κοινό, μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας στο διαδίκτυο.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω, ακόμα, αν θα μπορέσω να την παρακολουθήσω. Πιστεύω, όμως, ότι θα χαρίσει στους παρευρισκόμενους μια απίστευτη αίσθηση και θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Μία εμπειρία από αυτές που χαρίζουν στη ζωή σου μόνο pink vibes! ❤️

Ιnfo: Δευτέρα 28 & Τρίτη 29 Μαρτίου 2022/ώρα: 21.00/Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης/Τιμή εισιτηρίου: 15€/Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/alkinoos-ioannidis-mazi-sto-fos/ Ταμεία Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη/Ticket Services εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου/Και τηλεφωνικά: 2107234567

Exit mobile version