LifeSteps.gr

Μαντόνα εναντίον Πούτιν

Μαντόνα εναντίον Πούτιν

Παναγία (Μαντόνα) εναντίον Πούτιν; Είναι δυνατόν η Μητέρα του Θεού να εναντιωθεί στον ηγεμόνα μιας ορθόδοξης χώρας η οποία λατρεύει την ίδια και τον Υιό του Ανθρώπου; Όταν ο εν λόγω ηγεμόνας υπακούει στα κελεύσματα του αντίπαλου στρατοπέδου, ναι είναι δυνατό.

Στο παρών άρθρο βέβαια δεν αναφερόμαστε στην πανσεβάσμια μητέρα του Κυρίου αλλά σε μια λιγότερο σεβάσμια αλλά εξίσου διάσημη κυρία, η οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την φήμη της για να εναντιωθεί στις πολεμικές επιχειρήσεις που διεξάγει ο Ρώσος Πρόεδρος εναντίον της γειτονικής του Ουκρανίας.

Σε ανάρτηση της στο Instagram, η μεγάλη κυρία της μουσικής, η Βασίλισσα της Ποπ, Madonna, εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του Ρώσου Προέδρου, λεκτική και οπτικοακουστική. "Η άσκοπη και υποκινούμενη από απληστία, εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει!!" φωνάζει η διάσημη τραγουδίστρια. "Στείλτε ανθρωπιστική βοήθεια για να βοηθήσετε εκατομμύρια πολίτες της Ουκρανίας που οι ζωές τους επηρεάζονται από αυτήν την ΚΡΙΣΗ αυτή τη στιγμή!!" συνεχίζει με έμφαση και στην συνέχεια στρέφεται ευθέως κατά του Ρώσου προέδρου.

"Ο Πούτιν έχει παραβιάσει κάθε υπάρχουσα συμφωνία για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Πούτιν δεν έχει δικαίωμα να προσπαθεί να εξαλείψει την Ουκρανία. Σε στηρίζουμε Πρόεδρε Ζελένσκι!! Προσευχόμαστε για εσάς και τη χώρα σας! 🙏🏼. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους! Ας μη νιώθουμε ανήμποροι όταν έρχονται αντιμέτωποι με Γεωπολιτικές Δράσεις αυτού του μεγέθους. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε." καταλήγει στην ανάρτηση της η Μαντόνα.

Το κείμενό της συνοδεύεται από 30 δευτερόλεπτα καταιγισμού εικόνων οι οποίες συνδυάζουν εικόνες από την φρίκη της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία με την απευθείας ταύτιση του Πούτιν με τον Αδόλφο Χίτλερ (τον βλέπουμε να ωρύεται στο αρχειακό υλικό της ομιλίας του στο εργοστάσιο της Κρούπ το 1935) και την επίδειξη του μεσαίου δακτύλου της τραγουδίστριας προς τον Ρώσο πρόεδρο. Ελπίζουμε η έκκλησή της για ανθρωπιστική βοήθεια στις πληττόμενες περιοχές να βρει γρήγορα ανταπόκριση.

Exit mobile version