LifeSteps.gr

Τα make up looks που αγαπήσαμε από το Euphoria

Ο χαμός που έχει προκαλέσει η σειρά Euphoria είναι αναμφισβήτητος και δικαιολογημένος. Το σενάριο, τα γραφικά, η μουσική προσελκύουν κάθε ηλικιακό κοινό. Ανάμεσα σε αυτά βέβαια ξετρελαθήκαμε με το make up των πρωταγωνιστριών και ειδικότερα της Jules Vaughn και της Maddy Perez.

Έντονα χρώματα, σχήματα και πολλή λάμψη έχουν γίνει ήδη νούμερο 1στα trends του μακιγιάζ μας σήμερα αλλά, θα τα δούμε να κυριαρχούν και το φετινό καλοκαίρι. Πάμε να δούμε τι θα χρειαστούμε για να δημιουργήσουμε το make up look των δύο αγαπημένων μας πρωταγωνιστριών.

Το make up της Jules χαρακτηρίζεται από έντονα neon χρώματα σαν σκιά στα βλέφαρά της, έντονες γραμμές eyeliner και nude άχρωμα χείλη. Το SFX Crème Colour από NYX Cosmetics (https://www.notino.gr/nyx-professional-makeup/sfx-creme-colour-palta-gia-sma-kai-prsopo/) είναι η παλέτα που θα σε βοηθήσει να πετύχεις εύκολα τα πολύχρωμα βλέφαρα της Jules.

To γκλίτερ θα απογειώσει το look και μπορείς να το πετύχεις με το Pressed Glitter Palette Abracadabra από Revolution (https://www.revolutionbeauty.com/intl/en/makeup/eyeshadow-palettes/pressed-glitter-palette-abracadabra/20638.html?gclid=Cj0KCQiA64GRBhCZARIsAHOLriInQaOBsfcYvD41YeNca5fZQh5jvBkAiDfjMVuhhKo_5j5yeqRhA7IaApUoEALw_wcB).

Τέλος για ένα έντονο σχήμα eyeliner θα χρειαστείς ένα μαύρο με αρκετά λεπτή μύτη υγρό μολύβι ματιών. Το Hyper Easy από Maybelline (https://www.notino.gr/maybelline/hyper-easy-liner-matin-se-styl/p-16051991/?gclid=Cj0KCQiA64GRBhCZARIsAHOLriJ0sOmJoNR57z9p3spyXjDqamJl96wXQ070-jho30KQt3WQfCWac5oaAllIEALw_wcB) θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις την έντονη λεπτή μαύρη γραμμή ακόμη και στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.

Η Maddy Perez είναι η δυναμική κοπέλα που δε διστάζει να πει και να κάνει κυρίως αυτό που σκέφτεται χωρίς δεύτερες σκέψεις. Το μακιγιάζ της μαγνητίζει τα βλέμματα τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών.  Έντονα χρώματα στις σκιές της, πολλά στρας και έντονες βλεφαρίδες δημιουργούν το τέλειο eye look.

Η Mini Palette Make up Obsession (https://www.notino.gr/makeup-obsession/mini-palette-palta-skin-gia-ta-mtia/p-16051687/?gclid=Cj0KCQiA64GRBhCZARIsAHOLriIyeWyqOgEHsAx3ZJSOHtIHL9QeiR2UAaH7TbHe0NjLruvY8TgE0mEaAsZwEALw_wcB) έχει όλες τις αποχρώσεις του μπλε και τα συμπληρωματικά χρώματα που χρειάζεσαι για ένα ολοκληρωμένο eyelook σαν της Maddy.

Τα αυτοκόλλητα στρας στα μάτια θα δημιουργήσουν εύκολα ένα Χολιγουντιανό look που θα σε κάνουν να λάμπεις ακόμα και τη μέρα. Τα Tools από Gabriella Salvete (https://www.notino.gr/gabriella-salvete/tools-autokllita-nychin-gia-prsopo-kai-sma/p-16094671/?gclid=Cj0KCQiA64GRBhCZARIsAHOLriIb_CfIppy-ELT-G_6Ksz5pVPy4uboAK6wyY1jBGLkCc8W84PLQHggaAlPOEALw_wcB) είναι η εύκολη και οικονομική σου λύση.

Τέλος, δεν ξεχνάμε τις έντονες βλεφαρίδες που θα δώσουν το εφέ πεταλούδας και θα ολοκληρώσουν το μακιγιάζ μας. Οι Volume False Eyelashes από Sephora (https://www.sephora.gr/p/false-eyelashes-458806.html?gclid=Cj0KCQiA64GRBhCZARIsAHOLriK7uYmsh1gSog2B1cFJgHDkpS8G29Mz5g0Kelga_weVXt9G7eMgqTwaAoxzEALw_wcB) θα σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ετοιμάσου να γίνεις και εσύ ένα Euphoria girl!

Exit mobile version