LifeSteps.gr

«Άγριες μέλισσες»: Μια σειρά διαμάντι

Άγριες μέλισσες

Η σειρά «Άγριες μέλισσες», πρόκειται για έναν κύκλο επεισοδίων, στα οποία υπάρχει έντονα το δραματικό στοιχείο ενώ οι τηλεθεατές παρακολουθώντας τα ξεφεύγει από την συνηθισμένη ελληνική σειρά και μπαίνει σε έναν άλλο κόσμο.

Η πρεμιέρα της σειράς πραγματοποιήθηκε το 2019 και από τότε οι τηλεθεατές παρακολουθούν καθηλωμένοι το κάθε επεισόδιο. Το προσεκτικά επιμελημένο σενάριο του Λευτέρη Χαρίτου και της Μελίνας Τσαμπάνη φέρνουν στο προσκήνιο ένα στοιχείο, το οποίο έλειπε για καιρό από την ελληνική τηλεόραση, αυτό της μυθοπλασίας.

Η ιστορία διαδραματίζεται το έτος 1958, σε ένα μικρό χωριό, το Διαφάνι, όπου τρεις αδερφές και ένα ένοχο παρελθόν, το οποίο θα τις ακολουθεί είναι αρκετό για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Στο μικρό αυτό χωριό όλα ξεκινούν με έναν γάμο και τελειώνουν με έναν φόνο, καλά κρυμμένα μυστικά συνεχώς αποκαλύπτονται, φέρνοντας δυστυχία, χαρά αλλά και λύπη.

Ο Όρκος: Μια σειρά καταδικασμένη να πετύχει

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά απαρτίζεται από τρεις σεζόν, όπου η κάθε μια ξεχωριστά δημιουργεί στο κοινό μοναδικές εντυπώσεις μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων. Ενώ σε κάθε σεζόν, οι ηθοποιοί παρά τις δυσκολίες προσπαθούν να ορθοποδήσουν, το παρελθόν εμφανίζεται μπροστά τους ξανά και ξανά. Εκτός από το σκοτεινό παρελθόν, που οι ήρωες της ιστορίας καλούνται να αντιμετωπίσουν σε κάθε σεζόν, στην τρίτη σεζόν, το δικτατορικό καθεστώς τους σοκάρει ενώ δημιουργεί αβεβαιότητα για το μέλλον.

Ο κάθε ηθοποιός, με τον τρόπο του, μας έκανε να αγαπήσουμε την συγκεκριμένη σειρά, να μπούμε στην θέση του, να πονέσουμε και να χαρούμε μαζί του. Ο καθένας ζει με έναν δικό του τρόπο, εξοικειωμένοι όλοι με ένα σενάριο, που απεικονίζει την μετακατοχική εποχή.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι η Μαρία Κίτσιου (Ελένη), η Έλλη Τρίγγου (Ασημίνα), η Δανάη Μιχαλάκη (Δρόσω) , η Κατερίνα Διδασκάλου (Μυρσίνη) , ο Λεωνίδας Κακούρης (Δούκας) , ο Γιώργος Γάλλος (Μιλτιάδης) , η Κάτια Δανδουλάκη (Ανέτ- Ρουσσώ) , ο Γιάννης Στάνκογλου (Θωμάς) , ο Βασίλης Μπισμπίκης (Βόσκαρης) , ο Αιμίλιος Χειλάκης (Ακύλας) , ο Παύλος Ορκόπουλος (Νέστορας) , ο Γιώργος Σουξές (Προύσαλης) , ο Χρήστος Πλαΐνης (Περικλής) καθώς και η Θεοφανία Παπαθωμά (Βιολέτα) ενώ μια έκπληξη στην σειρά έκανε η Σήλια Κατραλή με την guest εμφάνισή της, ως υπηρέτρια της Κριστίν στην Γαλλία.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο όλων των ηθοποιών, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η σειρά από το ξεκίνημά της ούτε και την σκηνοθεσία της σειράς, αφού η επιτυχία για μια σειρά είναι να βάζει τον τηλεθεατή σε εξελίξεις, περιμένοντας με αγωνία και η σειρά «Άγριες μέλισσες», το έχουν πετύχει.

Η δύναμη του «ΟΧΙ»

Το μόνο σίγουρο είναι πως την συγκεκριμένη σειρά πολλοί την έχουν αγαπήσει και όλοι αναμένουν για το τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια, αφού όπως αναφέραμε και παραπάνω οι εκπλήξεις στην σειρά αυτή δεν σταματούν ποτέ!

Exit mobile version