LifeSteps.gr

Lone Wolves: Τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν του Halo Infinite

Halo Infinite Lone Wolves Season

Παίρνουμε μία μικρή γεύση από τη δεύτερη σεζόν στο multiplayer mode του Halo Infinite, που ονομάζεται Lone Wolves.

Είναι η αλήθεια, ότι το μερικών δευτερολέπτων βίντεο δε μας δείχνει και πολλά πράγματα πέρα από ελκυστικά κοσμητικά αντικείμενα, οχήματα σε εντυπωσιακά πλάνα και λίγες μάχες... Βοηθάει πάντως, να εμπεδώσουμε, ότι η σεζόν Lone Wolves θα διαδεχθεί τη λεγόμενη Heroes of Reach στις 3 Μαΐου του 2022. Το γεγονός αυτό θα σημάνει και τη διάθεση καινούργιου Battle Pass.

Η αναπτυξιακή ομάδα 343 Industries ενημερώνει, ότι θα εισάγει σε πολλές playlists μία καινούρια αρένα με το όνομα Catalyst. Ο χάρτης Breaker θα προστεθεί στο Big Team Battle mode και θα επιστρέψει ο Jeff Steitzer -ή πιο σωστά η φωνή του!- στην ανακοίνωση των μεταλλίων. Ένα τεραστίων διαστάσεων περιστρεφόμενο λέιζερ θα βρίσκεται στο κέντρο του συγκεκριμένου χάρτη και θα καταστρέφει οτιδήποτε αγγίξει με την ακτίνα του. Με την έναρξη της σεζόν Lone Wolves, θα κάνουν πρεμιέρα και τα modes Attrition και King of the Hill, τα οποία θα προστεθούν επίσης σε πολυάριθμες playlists.

Η 343 Industries προχωράει επιπλέον σε διάφορες ρυθμίσεις, που σχετίζονται με το matchmaking και τη ζημιά που προκαλούν όπλα και οχήματα. Θα διορθώσει bugs και θα αντιμετωπίσει τα δεκάδες κρασαρίσματα, τα οποία έχουν αναφερθεί από παίκτες, που ασχολούνται με το multiplayer mode του Halo Infinite σε PC.

Max Payne και Max Payne 2: Remakes βρίσκονται στα σκαριά!

Η αναπτυξιακή ομάδα εργάζεται σκληρά, για να ετοιμάσει και το πολυπόθητο co-op mode για την campaign του Halo Infinite, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δε θα το έχουμε γρήγορα στη διάθεσή μας. Επιφυλάσσεται τέλος, να ανακοινώσει μελλοντικά περισσότερες προσθήκες και βελτιώσεις.

Exit mobile version