LifeSteps.gr

Lords of the Fallen 2: Νέα αναβολή στην κυκλοφορία του!

Lords of the Fallen 2

Έχουν περάσει 7 ταραχώδη χρόνια από τότε, που ανακοινώθηκε ο διάδοχος του δημοφιλούς single-player Action-RPG. Οι Deck13 Interactive και CI Games, που συνεργάστηκαν πάνω στην ανάπτυξη του πρώτου παιχνιδιού, το οποίο και κυκλοφόρησε το 2014 για PC, PlayStation 4, Xbox One δε συνέχισαν μαζί για το Lords of the Fallen 2! Είχαμε και έκδοση του Lords of the Fallen στα κινητά από την αναπτυξιακή ομάδα Octopus Games.

Η Deck13 Interactive, η οποία και εξαγοράστηκε το 2020 από την Focus Entertainment, ασχολήθηκε με τα The Surge και The Surge 2. Η CI Games επιχείρησε, να δουλέψει αρχικά με την Defiant Studios σε μία συνεργασία, που δεν περπάτησε, για να ακολουθήσει η HexWorks. Η HexWorks είναι μία θυγατρική εταιρεία της CI Games με στούντιο στη Βαρκελώνη και το Βουκουρέστι, που ιδρύθηκε το 2020 και απασχολεί μία πολυεθνική ομάδα βετεράνων στον χώρο των Action RPGs.

Όλη αυτή η αναταραχή έχει οδηγήσει σε αναβολές και αλλαγές στο ύφος και το gameplay του Lords of the Fallen 2. Θεωρήστε πολλή πιθανή την προσθήκη multiplayer mode, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε έναν dark fantasy κόσμο και καλύτερο σύστημα μάχης! Η κυκλοφορία του Elden Ring και άλλων βιντεοπαιχνιδιών, που ανήκουν στο ίδιο είδος, έχουν παίξει λογικά ρόλο στις εξελίξεις. H άφιξη των νέων κονσολών της Sony και της Microsoft άλλαξε εντωμεταξύ και τα πλάνα και για τις πλατφόρμες, που θα το υποδεχθούν.

Ο Marek Tymiński, ο διευθύνων σύμβουλος της CI Games, δήλωσε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των επενδυτών της εταιρείας, ότι στόχος είναι πλέον η ταυτόχρονη διάθεση του Lords of the Fallen 2 για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S το 2023. Θα δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τη διαφημιστική καμπάνια του, η οποία και θα ξεκινήσει δυναμικά μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2022. Σημειώνεται, ότι το κόστος παραγωγής και προώθησης για το πρώτο μέρος της σειράς ανήλθε στα 9,8 εκατομμύρια δολάρια.

Η CI Games και οι θυγατρικές της εργάζονται στην παρούσα φάση πάνω σε ένα νέο μέλος της σειράς Sniper και ένα Survival παιχνίδι, αλλά ποντάρουν πολλά στο Lords of the Fallen 2, μιας και ο προκάτοχός του κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες. Το νούμερο φαντάζει εντυπωσιακό!

Αλιεύσαμε την είδηση από το thegamespoof.

Exit mobile version