LifeSteps.gr

Hell is Us: Θα εξερευνήσουμε τη σκοτεινή πλευρά μας!

Hell is Us ανακοίνωση

Η Rogue Factory μας έχει χαρίσει έως τώρα τα Mordheim: City of the Damned και Necromunda: Underhive Wars, δύο Tactical RPG, τα οποία τοποθετούνται στο σύμπαν των Warhammer. Η καναδική αναπτυξιακή ομάδα συνεργάζεται τώρα με τον Jonathan Jacques-Belletête για τη δημιουργία του Hell is Us, που διαφέρει από τα προηγούμενα παιχνίδια της.

Ο Jonathan Jacques-Belletête εργάστηκε στο παρελθόν για λογαριασμό της Eidos-Montréal πάνω στα Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Mankind Divided και Marvel's Guardians of the Galaxy. Αξίζει, να σημειωθεί, ότι τo Hell is Us είναι το πρώτο βιντεοπαιχνίδι της Rogue Factory μετά την εξαγορά της από τη γαλλική εταιρεία Nacon το 2018.

Το Hell is Us κατηγοριοποιείται ως ένα Action Adventure με Third-person οπτική και θα διαθέτει αποκλειστικά single-player mode. Σύμφωνα με τον Jonathan Jacques-Belletête, το κεντρικό θέμα του είναι ο αέναος κύκλος της ανθρώπινης βίας, που τροφοδοτείται από τα συναισθήματα και τα πάθη μας.

Ο χαρακτήρας μας στο Hell is Us αναζητά τις ρίζες του σε μία απομονωμένη χώρα, η οποία σπαράσσεται από εμφύλιο πόλεμο. Η εμφάνιση ανίκητων με συμβατικά όπλα υπερφυσικών όντων, που μοιάζουν με επιτύμβιες στήλες και μνημεία, κάνει τους ανθρώπους, να μιλούν για Calamity (καταστροφή).

Η ελεύθερη εξερεύνηση ενός ανοιχτού ως ένα βαθμό κόσμου χωρίς να έχουμε, να συμβουλευόμαστε μία λίστα με αποστολές ή να κοιτάζουμε διαρκώς ένα χάρτη, θα βρίσκεται στην καρδιά του gameplay στο Hell is Us. Θα αντιμετωπίσουμε τα πλάσματα, χρησιμοποιώντας ειδικά κατασκευασμένα για την περίπτωση όπλα όπως σπαθιά, δόρατα και τσεκούρια. Θα έχουμε μαζί μας και ένα drone. Το βλέπετε, να κάθεται στον ώμο του ήρωα σαν να ήταν παπαγάλος! Για να νικήσουμε τους εχθρούς, θα πρέπει πρώτα, να εντοπίσουμε την αχίλλειο πτέρνα τους και σκοπός μας θα είναι τελικά, να ανακαλύψουμε την προέλευσή τους.

Το Hell is Us αναπτύσσεται με τη χρήση της Unreal Engine 5 και θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S από τη Nacon.

Exit mobile version