LifeSteps.gr

Νέο PlayStation Plus: Εγκαινιάζεται στις 22 Ιουνίου σε Ελλάδα και Κύπρο

Νέο PlayStation Plus

Το νέο PlayStation Plus με τις τρεις βαθμίδες με τις διαφορετικές τιμές και τα ξεχωριστά προνόμια, παρουσιάστηκε στο PlayStation Blog στις 29 Μαρτίου με ένα εκτενές κείμενο από τον Jim Ryan, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Sony Interactive Entertainment.

Η Sony επιστρέφει μετά ένα μήνα για να ανακοινώσει, ότι η ανανεωμένη συνδρομητική υπηρεσία της, που συγχωνεύει το PlayStation Plus με το PlayStation Now, θα λανσαριστεί στην Ασία στις 23 Μαΐου, την Ιαπωνία την 1η Ιουνίου, την Αμερική στις 13 Ιουνίου και την Ευρώπη, που μας ενδιαφέρει και περισσότερο, στις 22 Ιουνίου του 2022.

Η τελευταία ημερομηνία ισχύει για την Ελλάδα και την Κύπρο και με το cloud streaming, που αποτελεί βασικό κομμάτι της τρίτης βαθμίδας στο νέο PlayStation Plus, να υποστηρίζεται από την πρώτη κιόλας ημέρα, όπως και σε 9 ακόμη ευρωπαϊκές χώρες, που δεν είχαν την τύχη έως σήμερα, να απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Ας δούμε μία-μία τις τρεις βαθμίδες στο νέο PlayStation Plus, με τιμές και τα προνόμια που παρέχουν:

PlayStation Plus Essential

Η πρώτη βαθμίδα είναι ουσιαστικά το παλιό PlayStation Plus με τα ίδια, όπως επισημαίνει η Sony, προνόμια και χωρίς καμία αλλαγή για εμάς, που έχουμε ενεργή συνδρομή. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα μιας και τα τρία παιχνίδια, που προσφέρονται έως τώρα κάθε μήνα, θα γίνουν δύο από τις 22 Ιουνίου! Πέρα από αυτή τη διαφοροποίηση, θα συνεχίσουμε, να λαμβάνουμε αποκλειστικές προσφορές στο PlayStation Store, να αποθηκεύουμε στο cloud και να έχουμε πρόσβαση στο online multiplayer.

Η μηνιαία συνδρομή στο PlayStation Plus Essential θα κοστίζει 8,99 ευρώ, η τρίμηνη 24,99 ευρώ και η ετήσια 59,99 ευρώ.

PlayStation Plus Extra

Η δεύτερη βαθμίδα θα προσφέρει τα προνόμια της PlayStation Plus Essential και επιπλέον τη δυνατότητα να κατεβάσουμε στην κονσόλα μας και να ευχαριστηθούμε παιχνίδια του PlayStation 4 και του PlayStation 5. Θα έχουμε να επιλέξουμε μέσα από έναν κατάλογο με έως και 400 τίτλους.

Η μηνιαία συνδρομή σε αυτή την περίπτωση θα στοιχίζει 13,99 ευρώ, η τρίμηνη 39,99 ευρώ και η ετήσια 99,99 ευρώ.

PlayStation Plus Premium

Φτάνουμε στην πιο ακριβή επιλογή στο νέο PlayStation Plus, που με την υποστήριξη του cloud streaming σε Ελλάδα και Κύπρο, μας αφορά πλέον άμεσα! Η PlayStation Plus Premium θα προσφέρει τα προνόμια των δύο προηγούμενων βαθμίδων, όπως επίσης:

-έως και 340 παιχνίδια του PlayStation 3, που θα παίζουμε μέσω cloud streaming
-κλασικούς τίτλους των PlayStation, PlayStation 2 και PSP, διαθέσιμους για κατέβασμα και streaming
-πρόσβαση μέσω cloud streaming σε παιχνίδια των PlayStation, PlayStation 2, PSP και PlayStation 4, που θα είναι διαθέσιμα στη δεύτερη και την τρίτη βαθμίδα σε αγορές στις οποίες είναι τώρα ενεργό το PlayStation Now. Το streaming θα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο PlayStation 4, το PlayStation 5 ακόμη και σε PC.
-τη δυνατότητα δοκιμής για περιορισμένο χρονικό διάστημα επιλεγμένων παιχνιδιών, σε φάση «Δοκιμάστε πριν αγοράσετε»

Η τιμή της μηνιαίας συνδρομής στο PlayStation Plus Premium διαμορφώνεται στα 16,99 ευρώ, της τρίμηνης στα 49,99 ευρώ και της ετήσιας στα 119,99 ευρώ.

Κλείνοντας, ο Jim Ryan έχει ξεκαθαρίσει, ότι η SIE δεν πρόκειται, να προσθέτει από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους παιχνίδια, που αναπτύσσουν τα στούντιο της, στο νέο PlayStation Plus, καθώς ο ίδιος θεωρεί, ότι μία τέτοια κίνηση δε συμφέρει σε οικονομικό επίπεδο την εταιρεία.

Exit mobile version