LifeSteps.gr

You Got the Best of Me: Το νέο τραγούδι των Journey

You Got the Best of Me

Οι Journey κυκλοφόρησαν το νέο τους single με τον τίτλο "You Got the Best of Me", το οποίο θα περιλαμβάνεται στο καινούριο τους άλμπουμ 'Freedom'. Το τραγούδι ανοίγει με... διαστημικούς ήχους από το synthesizer πριν ξεκινήσει η βασική κιθάρα που υποστηρίζεται από έναν εναλλασσόμενο ρυθμό. Πρόκειται για ένα, με φωνητική αρμονία και γεμάτο ενέργεια, κομμάτι έτσι για να θυμόμαστε και τα παλιά, αλλά ο Neal Schon φυσικά είναι αυτός που φαίνεται περισσότερο σαν βιρτουόζος της κιθάρας.

Γύρω στο 2:45, ο Neal παραδίδει ένα από τα γνωστά του σόλο και συνεχίζει να το κάνει καθόλη τη διάρκεια του ρεφρέν. Στιχουργικά, το «You Got the Best of Me» εστιάζει στην αγάπη, με την ιστορία του να αφηγείται την οπτική γωνία κάποιου που έχει προσπαθήσει και απέτυχε με τον ρομαντισμό στο παρελθόν. Ο πρώτος στίχος μας λέει: «Τόσο καιρό αναρωτιόμουν πού θα με οδηγήσει η καρδιά μου / Δεν φαινόταν να βρω κάποιον που θα με άφηνε να είμαι εγώ / Κατέληξα σε καταστάσεις που το μετάνιωσα / επέλεξα να αλλάξω απερίσκεπτους τρόπους ." 

Ο Rob Halford κυκλοφορεί νέο βιβλίο

Με την κυκλοφορία του "You Got the Best of Me", οι Journey ανακοίνωσαν επίσης ότι το Freedom, το οποίο είναι το δέκατο έκτο κατά σειρά άλμπουμ τους ηχογραφημένο σε στούντιο και το πρώτο για πάνω από μια δεκαετία περίπου, θα κυκλοφορήσει τελικά στις 8 Ιουλίου. Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος με τον τίτλο Eclipse, κυκλοφόρησε το 2011. Το "You Got the Best of Me" είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφόρησε από το επερχόμενο άλμπουμ, μετά το "The Way We Used to Be", που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο.

Τον περασμένο μήνα, ο Jonathan Cain που χειρίζεται το synthesizer, τόνισε στο UCR ότι οι Journey μετακινήθηκαν κάπως στον καινούριο τους δίσκο. «Πολλά από τα τραγουδια ξεκίνησαν υπό μορφή αυτοσχεδιασμών», εξήγησε. «Οπότε ο Νιλ δούλευε σκληρά για να τα ολοκληρώσει και ήμουν πάντα εκεί να του συμπαρασταθώ όταν με χρειαζόταν, και δουλέψαμε μαζί σε αυτό το θέμα. Τα τραγούδια είχαν μια ποικιλομορφία, ήταν πιο δημιουργικά. Αλλά νομίζω ότι είναι απλώς ένας συνδυασμός όλων όσων έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι Journey. Το να επιστρέψω στους Journey ήταν πραγματικά διασκεδαστικό.”

Ann Wilson – Fierce Bliss review

Οι Journey βρίσκονται τώρα που μιλάμε σε περιοδεία με τον τίτλο Freedom 2022 στη Βόρεια Αμερική. Το οδοιπορικό, το οποίο περιλαμβάνει και τους θρυλικούς Toto ως support band για να ανοίγουν τις συναυλίες, ξεκίνησε στις 22 Φεβρουαρίου στο Πίτσμπουργκ των Ηνωμένων Πολιτειών και επί του παρόντος έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει έως τις 8 Αυγούστου οπότε και θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ.

Exit mobile version