LifeSteps.gr

Αναβάθμιση συνδρομής στο νέο PlayStation Plus

Αναβάθμιση συνδρομής στο PlayStation Plus

Η ημέρα, που θα κάνει πρεμιέρα το ανανεωμένο PlayStation Plus, πλησιάζει και η Sony φροντίζει σταδιακά, να διευκρινίζει θέματα, όπως είναι για παράδειγμα η αναβάθμιση συνδρομής, που αφορούν τα υπάρχοντα μέλη της υπηρεσίας στη μορφή, που θα έχει έως και τις 22 Ιουνίου.

Παραθέτω στη συνέχεια αυτούσιο το μεγαλύτερο μέρος του ενημερωτικού κειμένου, που έλαβα ως ενεργή συνδρομήτρια μέσω mail από τη Sony στις 26 Απριλίου και αφορά στην μετάβαση στο νέο PlayStation Plus και την αναβάθμιση συνδρομής:

«Το νέο PlayStation Plus θα περιλαμβάνει τρεις επιλογές συνδρομής: PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra και PlayStation Plus Premium.

Τι σημαίνει αυτό για εσένα

Η συνδρομή σου βελτιώνεται, αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Θα μεταφέρουμε αυτόματα τη συνδρομή σου σε ένα αντίστοιχο πρόγραμμα συνδρομής στη νέα υπηρεσία PlayStation Plus, εκτός αν την αφήσεις, να λήξει πριν κυκλοφορήσει η νέα υπηρεσία.

Να ξέρεις ότι:

• Η νέα συνδρομή σου θα περιλαμβάνει τα ίδια εκπληκτικά προνόμια του PlayStation Plus που απολαμβάνεις σήμερα. Από μηνιαία παιχνίδια μέχρι διαδικτυακό παιχνίδι πολλών παικτών, τα πλεονεκτήματα μένουν ίδια.

• Η χρέωση της συνδρομής σου δεν θα αυξηθεί και οι ημερομηνίες πληρωμής δεν θα αλλάξουν όταν κυκλοφορήσει η νέα υπηρεσία, εκτός αν επιλέξεις να κάνεις αλλαγές στο πρόγραμμα συνδρομής ή τη συχνότητα των πληρωμών σου.

• Μπορείς εύκολα να κάνεις αναβάθμιση σε πρόγραμμα περισσότερων προνομίων ανά πάσα στιγμή. Για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να πληρώσεις τη διαφορά μεταξύ του τρέχοντος προγράμματος και του νέου σου προγράμματος. Το ποσό θα προσαρμοστεί στον χρόνο που απομένει στη συνδρομή σου.

Δες τι περιλαμβάνεται σε κάθε επίπεδο συνδρομής

PlayStation Plus Essential
Προσφέρει τα ίδια προνόμια που απολαμβάνουν σήμερα τα μέλη του PlayStation Plus, όπως:

• Παιχνίδια με δυνατότητα λήψης κάθε μήνα

• Αποκλειστικές εκπτώσεις

• Αποθήκευση στο cloud για αποθηκευμένα παιχνίδια

• Πρόσβαση σε διαδικτυακό παιχνίδι πολλών παικτών

Δεν υπάρχουν αλλαγές για τα ενεργά μέλη του PlayStation Plus σε αυτό το πρόγραμμα συνδρομής.

PlayStation Plus Extra

• Προσφέρει όλα τα προνόμια του επιπέδου Essential

• Προσφέρει έναν κατάλογο με έως 400 από τα πιο απολαυστικά παιχνίδια PS4 και PS5, όπως:
- Death Stranding
- God of War
- Mortal Kombat 11
- Returnal
- Marvel’s Spider-Man
- Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

• Κάθε μήνα θα προστίθενται νέα παιχνίδια στον κατάλογο, ενώ άλλα ενδέχεται να αφαιρούνται από την υπηρεσία.

PlayStation Plus Premium

• Προσφέρει όλα τα προνόμια των επιπέδων Essential και Extra

• Προσφέρει έως και 340 επιπλέον παιχνίδια, όπως:
- Παιχνίδια PS3 διαθέσιμα μέσω μετάδοσης συνεχούς ροής στο cloud
- Ένας κατάλογος αγαπημένων κλασικών παιχνιδιών, διαθέσιμων για μετάδοση    συνεχούς ροής και λήψη από το πρώτο PlayStation, το PS2 και το PSP

• Προσφέρει πρόσβαση σε μετάδοση συνεχούς ροής στο cloud για αυθεντικά παιχνίδια PlayStation, PS2, PSP και PS4, στις κατηγορίες Extra και Premium, για πρώτη φορά στη χώρα σου.

• Οι πελάτες μπορούν να μεταδίδουν παιχνίδια σε συνεχή ροή χρησιμοποιώντας κονσόλες PS4 και PS5, καθώς και PC.

• Σε αυτό το επίπεδο θα προσφέρονται επίσης δοκιμές παιχνιδιών περιορισμένης διάρκειας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να δοκιμάσουν επιλεγμένα παιχνίδια πριν τα αγοράσουν.»

Έχουμε και λέμε λοιπόν… Από τις 22 Ιουνίου και εφόσον η συνδρομή σας παραμένει ενεργή, θα περάσετε αυτομάτως και χωρίς κανένα κόστος στη λεγόμενη PlayStation Plus Essential βαθμίδα, η οποία και προσφέρει τα ίδια προνόμια. Δε θα υπάρξει επίσης διαφοροποίηση στην ημερομηνία λήξης της συνδρομής σας. Για παράδειγμα, αν ήταν να λήξει τον Δεκέμβριο του 2022 πριν από την αλλαγή, θα λήξει τότε και μετά τη μετάβαση στο νέο PlayStation Plus.

Αν επιθυμείτε, να προχωρήσετε σε αναβάθμιση συνδρομής σε μία από τις ακριβότερες και με διαφορετικά προνόμια PlayStation Plus Extra και PlayStation Plus Premium, θα μπορείτε να το κάνετε εύκολα και μόνο με δική σας πρωτοβουλία, πληρώνοντας τη διαφορά στην τιμή του ισχύοντος προγράμματος με εκείνο στο οποίο θα επιλέξετε, να συνεχίσετε.

Σημειώνεται επιπλέον, ότι όταν θα λανσαριστεί η νέα υπηρεσία της Sony, θα έχουμε τη δυνατότητα, να αγοράσουμε συνδρομή μέσα από το PlayStation 4, το PlayStation 5, το κινητό ή τον υπολογιστή μας, αλλά όχι πλέον από το PlayStation 3 ή το PS Vita μας. Αυτό δε σημαίνει ωστόσο, ότι θα σταματήσουμε, να έχουμε πρόσβαση στα παιχνίδια για το φορητό και την κονσόλα, που «κλειδώσαμε» στο παρελθόν μέσω του PlayStation Plus!

Για τις τιμές των τριών βαθμίδων στο νέο PlayStation Plus και μερικές πρόσθετες πληροφορίες, ανατρέξτε στο σχετικό άρθρο του LifeSteps.

Exit mobile version