LifeSteps.gr

Terraforming Mars: Το δώρο από το Epic Games Store

Terraforming Mars screenshot

Η Epic Games μας είχε κακομάθει, προσφέροντας δύο παιχνίδια επί σειρά εβδομάδων, αλλά θα αρκεστούμε μόνο σε ένα αυτή τη φορά, το Terraforming Mars.

Στον Άρη μας μεταφέρει το Turn-based Strategy από τη γαλλική Asmodee Digital, θυγατρική της Embracer Group από το 2021. Η αναπτυξιακή ομάδα ειδικεύεται κυρίως στους τίτλους, που βασίζονται σε επιτραπέζια παιχνίδια. Το Terraforming Mars δημιουργήθηκε από τον Jacob Fryxelius και κυκλοφόρησε ως επιτραπέζιο το 2016. Απέκτησε την ψηφιακή μορφή του για PC το 2018 και κινητά με λειτουργικά συστήματα Android και iOS έναν χρόνο μετά. Το Terraforming Mars περιλαμβάνει single-player και multiplayer για έως και πέντε παίκτες modes.

Σύμφωνα με την περιγραφή, ο αποικισμός του Κόκκινου Πλανήτη πρόκειται, να ξεκινήσει και μεγάλες εταιρείες με ξεχωριστά προφίλ προσπαθούν, να καταστήσουν την επιφάνειά του κατοικήσιμη, ξοδεύοντας μεγάλα ποσά και πόρους και εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής.

Αναλαμβάνουμε λοιπόν μία εταιρεία και χρησιμοποιούμε κάρτες, για να ανεβάσουμε τη θερμοκρασία και τα επίπεδα οξυγόνου, να χτίσουμε πόλεις και ειδικές εγκαταστάσεις, να δημιουργήσουμε θάλασσες και δάση, προετοιμάζοντας το έδαφος για την εγκατάσταση ολοένα και περισσότερων ανθρώπων, που θα ταξιδέψουν από τη Γη. Φροντίζουμε βεβαίως, να νικήσουμε τους ανταγωνιστές μας, βάζοντας τους πότε πότε και τρικλοποδιές. Στο single-player mode του Terraforming Mars, ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε, να κάνουμε τον Άρη κατοικήσιμο πριν από την ολοκλήρωση της 14ης γενιάς.

Θα βρείτε το Terraforming Mars στο Epic Games Store εδώ.

Σημειωτέον, στις 12 Μαΐου, θα κυκλοφορήσει το Terraforming Mars - Hellas & Elysium, ένα πρόσθετο με νέους χάρτες, για να επεκταθούμε σε ανεξερεύνητες ακόμη περιοχές του Άρη.

Το Epic Games Store θα δωρίζει τα Jotun: Valhalla Edition και Prey από τις 12 Μαΐου στις 18:00 ώρα. Είναι πολύ πιθανόν, να τα δείτε, να φιγουράρουν ήδη στη Library σας, μιας και τα δύο έχουν προσφερθεί ξανά στο παρελθόν.

Exit mobile version