LifeSteps.gr

Summer Game Fest 2022: Στις 9 Ιουνίου ορίστηκε η έναρξή του

Summer Game Fest 2022

Το Summer Game Fest επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά, αντικαθιστώντας κατά κάποιο τρόπο την E3, η οποία δε θα διεξαχθεί καθόλου φέτος σε αντίθεση με άλλες γνωστές εκθέσεις, όπως η Gamescom και η Paris Games Week, που θα ανοίξουν τις πύλες τους και για το κοινό.

Το Summer Game Fest 2022, η διαδικτυακή γιορτή για το αγαπημένο μας χόμπι θα ξεκινήσει με ένα σόου γεμάτο τρέιλερ, παγκόσμιες πρεμιέρες και σημαντικές ανακοινώσεις. Θα μεταδοθεί ζωντανά στις 9 Ιουνίου και 21:00 ώρα Ελλάδος με παρουσιαστή τον συνήθη ύποπτο Geoff Keighley.

Η επόμενη πληροφορία δεν αφορά εμάς στην ψωροκώσταινα και την Κύπρο, αλλά τυχερούς κατοίκους στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά την εκπομπή σε επιλεγμένες iMAX αίθουσες. Το ίδιο θα συμβεί και με την τελετή απονομής των The Game Awards, η οποία θα φιλοξενηθεί τον Δεκέμβριο στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες.

Μετά την παρένθεση με τα iMAX και The Game Awards, ας συνεχίσουμε με το πρόγραμμα του Summer Game Fest. Ο Geoff Keighley θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Tim Schafer, τον συνιδρυτή και επικεφαλής της Double Fine Productions και τον Jon Gibson, ιδρυτή της εταιρείας iam8bit, για να παρουσιάσουν την Day of the Devs. Μην περιμένετε υπερπαραγωγές σε αυτή την περίπτωση! Ανεξάρτητες αναπτυξιακές ομάδες από όλο τον κόσμο και τα επικείμενα παιχνίδια τους έχουν εδώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Day of the Devs γιορτάζει επιπλέον τα δέκατα γενέθλιά της.

Άλλες επιβεβαιωμένες σπέσιαλ εκδηλώσεις, που θα παρακολουθήσουμε στα πλαίσια του Summer Game Fest, είναι η Tribeca Games Spotlight, η οποία και θα μεταδοθεί στις 10 Ιουνίου και 22:00 ώρα Ελλάδος και η πολυαναμενόμενη Xbox + Bethesda Game Showcase στις 12 του μήνα και 20:00 ώρα Ελλάδος.

Exit mobile version