LifeSteps.gr

Redout, Jotun και Prey - Τα 3 δώρα από το Epic Games Store

Redout δωρεάν στο EGS

Δύο περιμέναμε, τρία παιχνίδια θα λάβουμε τελικά το επταήμερο 12 έως 19 Μαΐου! Το Jotun: Valhalla Edition και το Prey προσφέρθηκαν ξανά στο παρελθόν και έτσι, αν τσιμπάτε εδώ και καιρό οτιδήποτε δωρίζει η Epic Games, τότε το πιθανότερο είναι, ότι φωλιάζουν ήδη στη συλλογή σας. Όσον αφορά τώρα στο Redout: Enhanced Edition, το τρίτο μέλος της παρέας, συσχετίζω την προσφορά με την κυκλοφορία των Deluxe και Ultimate Edition στις 19 Μαΐου και βεβαίως το λανσάρισμα του Redout 2 στις 26 του μήνα.

Το Jotun: Valhalla Edition είναι το παιχνίδι ντεμπούτο από την καναδική αναπτυξιακή ομάδα Thunder Lotus Games. Ακολούθησαν τα Sundered και Spiritfarer. Η ιστορία του Action-Adventure με τα ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά βασίζεται στη μυθολογία των Βίκινγκ. Η Thora, μία μαχήτρια η οποία πέθανε άδοξα και έτσι δεν μπορεί, να περάσει στη Valhalla, θα κερδίσει μία θέση ανάμεσα στους ήρωες, αν νικήσει τα Jötunn, τα γιγάντια μυθολογικά πλάσματα, που συνδέονται με στοιχεία της φύσης όπως η φωτιά, ο πάγος και η αστραπή. Η επικράτηση εναντίον τους θα της αποφέρει επιπλέον τους ρούνους που αντιστοιχούν σε αυτά.

Στις μάχες εναντίον των γιγάντων έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο τύπους επίθεσης, χρησιμοποιώντας το έτσι κι αλλιώς βαρύ όπλο μας, τον πέλεκυ: ένα γρήγορο χτύπημα, που προκαλεί σχετικά μικρή ζημιά και ένα ισχυρό, το οποίο θα μας πάρει όμως περισσότερο χρόνο να εκτελέσουμε, αφήνοντας έτσι την Thora εκτεθειμένη. Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τα πλήγματα των αντιπάλων, είναι να τα… αποφύγουμε με την κίνηση dodge.

Πέρα από το να αντιμετωπίζουμε τους υπερμεγέθεις εχθρούς, θα εξερευνήσουμε τον κόσμο του παιχνιδιού, θα λύσουμε γρίφους και θα ξεκλειδώνουμε και αναβαθμίζουμε σπέσιαλ ικανότητες για τον χαρακτήρα μας, όταν θα εντοπίζουμε έναν βωμό.

Θα βρείτε το Jotun: Valhalla Edition στο Epic Games Store εδώ.

Το Prey, το First-person Shooter με τα rpg και stealth στοιχεία στο gameplay του, που ανέπτυξε η Arkane Studios και κυκλοφόρησε από την Bethesda Softworks το 2017, έχουμε εδώ και όχι το ομότιτλο και ομοειδές βιντεοπαιχνίδι του 2006. Δεν πρόκειται επίσης για επανέκδοση εκείνου του παιχνιδιού.

Έτος 2032. Ο Morgan Yu, ο χαρακτήρας μας, γίνεται χωρίς να το θέλει πειραματόζωο και είναι εγκλωβισμένος στον διαστημικό σταθμό Talos I, που έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία TranStar και βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη. Θα πορευτούμε στο αφιλόξενο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας και αναβαθμίζοντας τις ικανότητές του Morgan, όπως επίσης όπλα και εργαλεία, που θα βρούμε ή θα κατασκευάσουμε.

Ο διαστημικός σταθμός κρύβει πολλά μυστικά και θα τα αποκαλύψουμε επίσης λύνοντας γρίφους. Ο χαρακτήρας μας δεν είναι όμως μόνος! Επιζώντες κυκλοφορούν στον Talos I και επικίνδυνες εξωγήινες οντότητες παραμονεύουν, έτοιμες, να ορμήσουν ανά πάσα στιγμή στη λεία τους. Στόχος μας είναι να δραπετεύσουμε από τη… φυλακή μας και να αποκαλύψουμε το παρελθόν του Morgan Yu.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει και τις επεκτάσεις Prey: Mooncrash και Prey: Typhon Hunter.

Θα βρείτε το Prey στο Epic Games Store εδώ.

Τέλος, το Redout: Enhanced Edition απευθύνεται στους λάτρεις της ταχύτητας και η ιταλική εταιρεία ανάπτυξης 34BigThings διαφήμιζε τη δημιουργία της το 2016, όταν και κυκλοφόρησε, ως το ταχύτερο παιχνίδι που φτιάχτηκε ποτέ. Χαρακτηρίζει βέβαια τώρα, το Redout II ως «το ταχύτερο Racing του γαλαξία»! Κυριακή κοντή γιορτή…

Το Redout: Enhanced Edition είναι ένα φουτουριστικό Racing, που αποτίει φόρο τιμής στις σειρές F-Zero και WipeOut, το Rollcage και το POD. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μία ποικιλία από modes για να παίξουμε μόνοι ή με διαδικτυακή παρέα. Τα αγωνιστικά σκάφη, που αιωρούνται πάνω από το έδαφος, είναι βγαλμένα από το μέλλον και τρέχουν ξέφρενα, φτάνοντας έως και τα 800 χιλιόμετρα την ώρα. Θα πρέπει να βάλετε όλη σας την τέχνη, για να τα κρατήσετε στις στροφές, να μην τα στουκάρετε στα τοιχώματα και να προσπεράσετε τους αντιπάλους!

Το παιχνίδι διαθέτει 34 achievements, αν σας ενδιαφέρει και αυτή η πτυχή!

Θα βρείτε το Redout: Enhanced Edition στο Epic Games Store εδώ.

Μην αμελήσετε λοιπόν, να προσθέσετε στη συλλογή σας τα Jotun: Valhalla Edition, Prey και Redout: Enhanced Edition έως και λίγο πριν τις 18:00 στις 19 Μαΐου, γιατί θα σας περιμένει μετά… Θα σας γελάσω! Η Epic Games μας επιφυλάσσει μάλλον κάποια έκπληξη.

Exit mobile version