LifeSteps.gr

«Νεκροί Γιατροί δεν λένε ψέματα»

Νεκροί Γιατροί

Η φράση «Νεκροί Γιατροί δεν λένε ψέματα» προέρχεται από μια 90λεπτη παρουσίαση του γιατρού Ουάλλας Τζοέλ και ταυτόχρονα είναι και ο τίτλος του βιβλίου που εξέδωσε και στο οποίο καταρρίπτει πολλούς ιατρικούς μύθους. Με μεγάλη υπευθυνότητα και γνώσει του αντικειμένου για το οποίο μιλάει, ο Ουάλλας Τζοέλ ανακοινώνει σε ιδιωτικά σεμινάρια πως υπάρχει θεραπεία για τον αυτισμό και άλλες παθήσεις εδώ και εξήντα χρόνια που είναι γνωστές στον Ιατρικό χώρο αλλά δεν υποστηρίζονται γιατί οι θεραπείες δεν διεξάγονται με φαρμακευτικές αγωγές.

Είναι λυπηρό να ξέρουμε πως η ανθρώπινη υγεία δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ιατρικό κλάδο αλλά το κυριότερο μέλημα είναι η κερδοφορία εις βάρος των ασθενών. Ο γιατρός Ουάλλας έχει κάνει έργο της ζωής του να μιλάει ανά τον κόσμο και να ενημερώνει για την κακοδιαχείριση που γίνεται στον Ιατρικό κλάδο και ακόμη πως πολλές εγχειρήσεις διεξάγονται δίχως να υπάρχει πραγματική ανάγκη να γίνουν σε ασθενείς που στρέφονται στους γιατρούς.

Ακόμη και η κερδοφορία μέσω απλών ασφαλειών υγείας έχει καταντήσει μέσο κερδοφορίας για τον Ιατρικό κόσμο και αυτό από μόνο του αποτελεί πηγή μεγάλης απογοήτευσης για όλους τους ασθενείς που ακολουθούν πιστά τις εντολές των γιατρών τους.

Ο γιατρός Ουάλλας επισημαίνει πως το κλειδί πολλών θεραπειών είναι η σωστή διατροφή πριν το διάστημα της κύησης για να έχει λάβει το σώμα των γυναικών όλες τις βιταμίνες που είναι απαραίτητες για μια υγιή κύηση.

Τα νέα που μοιράζεται ο συγκεκριμένος γιατρός συνθλίβουν πολλούς μύθους Ιατρικών μελετών που μιλάνε για ασθένειες DNA τις οποίες ο γιατρός Ουάλλας μέσω της ομιλίας του αποδεικνύει πως πρόκειται για μυθοπλασίες του κλάδου και κατάχρηση Ιατρικών γνώσεων.

Για να δείτε και να ακούσετε όλα όσα υποστηρίζει ο συγκεκριμένος γιατρός για την υγεία των ανθρώπων και τη δυνατότητα καλής ζωής δίχως πολλές αρρώστιες, παρακαλώ παρακολουθήστε το βίντεο στο παρακάτω βίντεο: https://www.facebook.com/watch/?v=2001209406784907.

Κεταμίνη: Ιδιότητες και παρενέργειες

Σε αυτό και άλλες πολλές ομιλίες του αναφέρεται σε θεραπείες πολλών ασθενειών ανά τον κόσμο για τις οποίες υπάρχουν θεραπείες εδώ και εξήντα χρόνια. Η σωστή πληροφόρηση είναι πάντα ο καλύτερος οδηγός του ανθρώπου για την προστασία της υγείας τους.

Exit mobile version