LifeSteps.gr

Capcom Showcase: Στις 14 Ιουνίου η μετάδοσή της

Capcom Showcase ανακοίνωση

Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε δυναμικά το παρόν στο πρόσφατο State of Play, αλλά δε θα μας αφήσει μόνο με τις πληροφορίες και τα τρέιλερ, που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Sony! Όπως αναφέρεται στο σημερινό δελτίου τύπου, κατά τη διάρκεια της Capcom Showcase θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες και ειδήσεις για τίτλους, που έχουν ήδη ανακοινωθεί και αναμένονται το 2022 και το 2023.

Στο State of Play Ιουνίου 2022 μάθαμε, ότι το remake του Resident Evil 4, που θα προσφέρει και περιεχόμενο κομμένο και ραμμένο για το PlayStation VR2, βρίσκεται στα σκαριά και θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου του 2023 για PS5, Xbox Series X|S και PC. Πληροφορηθήκαμε, ότι το Resident Evil: Village θα υποστηρίζει προσεχώς τη χρήση της νέας συσκευής εικονικής πραγματικότητας της Sony. Παρακολουθήσαμε και νέο τρέιλερ για το Street Fighter 6!

Η Capcom Showcase θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Capcom USA στο Twitch και το κανάλι της στο Youtube στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα την Τρίτη 14 Ιουνίου για εμάς στην Ελλάδα και θα διαρκέσει περίπου 35 λεπτά.

Exit mobile version