LifeSteps.gr

Μεταγραφές στον μπασκετικό Θρύλο

Μεταγραφές

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η αγωνιστική χρονιά στο μπάσκετ τελείωσε εδώ και μερικές εβδομάδες! Στην Ευρώπη πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η τουρκική ομάδα Εφες, στην Αμερική οι Γκολντεν Στειτ ενω στην Ελλάδα ξεκάθαρος πρωταθλητής είναι ο Ολυμπιακός! Έφτασε η ώρα για μεταγραφές!


Μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων οι αθλητές ξεκουράζονται για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας χρονιάς και δουλειά πιάνουν οι παράγοντες, οι πρόεδροι, οι μάνατζερ, ώστε να στηθούν τα νέα ροστερ των ομάδων! Παίκτες μετακινουνται, μένουν ελεύθεροι, ψάχνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους, θέλουν ένα καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο ενω παράλληλα οι παράγοντες προσπαθούν να στελεχώσουν τις ομάδες τους με τούς καλύτερους παίκτες που μπορούν να πάρουν με βάση τα οικονομικά δεδομένα και την ιστορία και δυναμική κάθε ομάδας!

Ο Ολυμπιακός, εδώ και χρόνια, θεωρείται μαγαζί-γωνία, για τους παίκτες! Ορισμένοι έρχονται άγνωστοι και φεύγουν για άλλες ομάδες για τεράστια συμβόλαια, αστέρια έρχονται για να προσφέρουν την εμπειρία τους, Έλληνες για να παίξουν στον σύλλογο της καρδιάς τους!

Και φέτος λοιπόν ο Ολυμπιακός έχει κάνει με μυστικότητα τις κινήσεις του! Προσπαθώντας να ανέβει ακόμα πιο πολύ επίπεδο σε σχέση με πέρσι! Απέκτησε τον Μπομπολόϊ από την Τσσκα για να αντικαταστήσει τον Χάσαμε Μαρτιν, απέκτησε τον Πίτερς από την Μπασκόνια ως αντικατάστατη του Ζαν Σαρλ, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Αντετοκούμπο πού θα πάρει τα λεπτά του Πρίντεζη και θεωρείται ένα ελκυστικό πρότζεκτ για το παρών και το μέλλον, απέκτησε τον έμπειρο Καναάν ως απάντηση για την φυγή του Τάιλερ Ντόρσει για την Αμερική και το ΝΒΑ!

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Ολυμπιακού, με εγγυητές τους Αφους Αγγελόπουλους και εισηγητές τον Κόουτς Μπαρτζώκα και το σταφ του, έχουν κάνει πολύ καλές και ουσιαστικές κινήσεις, σεβόμενοι τα οικονομικά δεδομένα, διατηρώντας τις ισορροπίες στα αποδυτήρια και φέρνοντας παίκτες που σαν χαρακτήρες δεν έχουν δώσει ποτέ αφορμές για άσχημα σχόλια!

Τα συστατικά υπάρχουν,το μόνο που πρέπει είναι ο κόουτς με τούς συνεργάτες του να εμπεδώσουν στους νέους παίκτες το στυλ παιχνιδιού μας, ενώ παράλληλα το νέο ροστερ να γίνει ένα αγαπημένο παρεάκι όπως πέρσι! Και αν γίνουν αυτά τότε φέτος η μπασκετική ομάδα θα μας προσφέρει νύχτες μπασκετικής μαγείας!

Exit mobile version