LifeSteps.gr

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Και Σεμινάρια Marketing Για Όλους

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Και Σεμινάρια Marketing Για Όλους

Στις ημέρες μας αυξάνονται συνεχώς οι εταιρείες και επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να έχουν ισχυρή παρουσία στα ψηφιακά μέσα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση μιας νέας κατηγορίας εργαζομένων με μεγάλη ζήτηση, που ασχολούνται με τη διαδικτυακή διαφήμιση, το eCommerce, και τα social media. Χάρη στα σεμινάρια marketing που γίνονται εξ αποστάσεως, ή με τη φυσική μας παρουσία, πλέον όλοι μπορούμε να αποκτήσουμε αυτές τις ψηφιακές δεξιότητες και την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Τι είναι τα σεμινάρια marketing

Πρόκειται για σεμινάρια που στοχεύουν αποκλειστικά στις πρακτικές του Digital marketing και του eCommerce.

Με αυτόν τον τρόπο αποκτούμε μία ποιοτική εκπαίδευση σε αυτές τις έννοιες, και μπορούμε να τις μετατρέψουμε μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα σε ένα προσοδοφόρο επάγγελμα.

Έτσι, όλοι ανεξαιρέτως έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε την απαραίτητη πιστοποίηση γνώσεων. Μπορούμε να γίνουμε επαγγελματίες στο Digital Marketing, διεκδικώντας μία σημαντική θέση εργασίας με προοπτικές και μεγάλη ζήτηση.

Επιπλέον, τα σεμινάρια marketing δεν απευθύνονται μόνο σε ιδιώτες, φοιτητές, εργαζόμενους, και αυτοαπασχολούμενους.

Απευθύνονται και σε επιχειρήσεις και εταιρίες που αναζητούν εσωτερική εκπαίδευση (in-house training) για τα στελέχη τους, πάνω σε συγκεκριμένα θέματα Digital Marketing και eCommerce.

Τι χρειάζεται για να συμμετέχω

Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε κάποια σχετική εμπειρία. Στα περισσότερα σεμινάρια marketing θα ξεκινήσουμε από την αρχή, και θα αποκτήσουμε πρακτικές γνώσεις με πολλές ασκήσεις και αρκετά demos.

Φυσικά, θα μας είναι ακόμη πιο εύκολη η διαδικασία αν έχουμε κάποιες βασικές γνώσεις marketing, και κυρίως γνώση των βασικών σε έναν υπολογιστή. Ωστόσο, παρότι είναι επιθυμητές αυτές οι γνώσεις, δεν είναι αναγκαστικά και απαραίτητες.

Δωρεάν σεμινάρια marketing από την Google

Το Grow Greek Tourism Online είναι μία πρωτοβουλία της Google σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), και το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Αυτά τα σεμινάρια marketing απευθύνονται σε όλους ανεξαιρέτως, και σε όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε βασικά εργαλεία του digital marketing.

Έτσι, είτε είμαστε φοιτητές, είτε βρισκόμαστε σε αναζήτηση ή την αρχή της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας, μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο από τα πολλά δωρεάν online μαθήματα σε 23 θέματα του digital marketing, που είναι κατάλληλα για εμάς.

Στη συνέχεια έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας πλάνο εκμάθησης στον υπολογιστή, στο smartphone, ή στο tablet.

Από εκεί και μετά μπορούμε να παρακολουθούμε την πρόοδό μας και να λάβουμε ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ολοκλήρωσης. Εκτός των άλλων, αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε το βιογραφικό μας.

Επιπλέον, παρέχονται και δωρεάν σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων με την φυσική μας παρουσία.

Είναι μικρής διάρκειας, και γίνονται σε αμφιθέατρα διαφόρων ΤΕΙ και AEI εκτός Αθηνών, όπως το Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πάτρας, Θεσσαλονίκης, και τα ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Με αυτά τα σεμινάρια marketing τα οποία πραγματοποιούνται με την υποστήριξη ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, μαθαίνουμε να αξιοποιούμε τα εργαλεία του διαδικτύου, και όχι μόνο.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναφέρουμε ότι, αν μας ενδιαφέρουν αυτά τα μίνι σεμινάρια, πρέπει να βιαστούμε. Τα περισσότερα λήγουν αυτές τις ημέρες, στα μέσα του Νοεμβρίου 2018.

eSkills Center

Πρόκειται για γνωστό οργανισμό ο οποίος δραστηριοποιείται στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στους τομείς του Digital Marketing και eCommerce. Απευθύνεται σε ιδιώτες, εταιρίες, και εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα πληρωμένα σεμινάρια marketing του eSkills Center έχουν ως κύριο στόχο τη συνεχή και ποιοτική εκπαίδευση σε έννοιες και πρακτικές του Digital marketing και του eCommerce.

Με αυτόν τον τρόπο αποκτούμε πλήρη κατάρτιση και ψηφιακές δεξιότητες, που μπορούμε να τις μεταφέρουμε επιτυχώς και αποτελεσματικά στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες.

Έτσι, μέσα από την εκπαίδευση στις ψηφιακές δεξιότητες, από μαθήματα όπως Social Media, Adwords, e-mail marketing, SEO, και πολλά άλλα, μπορούμε να αποκτήσουμε την απαραίτητη πιστοποίηση.

Τα σεμινάρια στοχεύουν εξίσου στην διασύνδεση νέων στελεχών του Digital χώρου με την αγορά εργασίας. Αναγνωρίζουν τις σύγχρονες ανάγκες που δημιουργούνται σε ζήτηση και προσφορά εργασίας.

Τα σεμινάρια

Παραθέτουμε συνοπτικά μερικά από τα μαθήματα που περιέχουν τα σεμινάρια marketing του eSkills Center.

Απευθύνονται σε όλους ανεξαιρέτως και φυσικά σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση και ψηφιακές δεξιότητες στο marketing.

Digital Marketing SEO, Google Ads, Analytics

Πρόκειται για online σεμινάρια Digital Marketing, των οποίων τα τμήματα ξεκινούν στις 10 Νοεμβρίου του 2018. Απευθύνονται σε όλους και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση και ψηφιακές δεξιότητες στο marketing.

Τα σεμινάρια marketing του Digitalent βασίζονται στην εκπαίδευση εξ’ αποστάσεως, και μπορούν να γίνουν από τον χώρο μας.

Όταν χρειαστούμε να εφαρμόσουμε όσα μάθαμε, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε σε επανάληψη όποιο τμήμα της βιβλιοθήκης διδαχτήκαμε.

Σε αυτά τα σεμινάρια μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία προώθησης. Αυτά είναι το SEO, Google ads, PPC, Web analytics, Social media, και Content Marketing. Επιπλέον μαθαίνουμε τις καλύτερες πρακτικές για την αξιοποίησή τους.

Τα σεμινάρια

Παραθέτουμε συνοπτικά μερικά από τα μαθήματα που περιέχουν τα σεμινάρια marketing του Digitalent. Απευθύνονται σε όλους ανεξαιρέτως. Φυσικά σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση και ψηφιακές δεξιότητες στο marketing.

Είναι χρήσιμα τα σεμινάρια marketing?

Οι ανάγκες της εποχής και η πρόοδο της τεχνολογίας έχουν αυξήσει την ζήτηση όσων έχουν διδαχτεί το digital marketing.

Χάρη στα σεμινάρια, ο κάθε ένας από εμάς που του αρέσει η ενασχόληση με τα ψηφιακά μέσα, η διαδικτυακή διαφήμιση, και τα social media, μπορεί να εργαστεί πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι επαγγελματίες στο digital marketing κερδίζουν το ψωμί τους, χωρίς να έχουν έδρα, ούτε ωράριο.

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Exit mobile version