LifeSteps.gr

Προσφορά Black Friday: Κλειδί Για Windows 10 Pro OEM Με 11,92€

Το SCDKey είναι ένα online κατάστημα κλειδιών software, απ' όπου μπορούμε να αγοράσουμε άδειες για Windows, Office, αλλά και video games. Το κατάστημα διαθέτει κλειδιά για Windows 10 Pro, Office 2019, αλλά και παλιότερο λογισμικό της Microsoft. Με αφορμή τη Black Friday, μπορούμε πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές, και να αγοράσουμε κλειδιά προϊόντων με 10% έκπτωση.

10% έκπτωση σε όλα τα κλειδιά software

Στο SCDKey μπορούμε να βρούμε κάθε είδους λογισμικό. Το κατάστημα διαθέτει προσφορές για όλα τα νεότερα παιχνίδια στο Steam, Origin, Uplay, αλλά και για κονσόλες PlayStation και Xbox.

Το πιο σημαντικό όμως είναι οι προσφορές που θα βρούμε στα προϊόντα της Microsoft. Το κατάστημα προσφέρει έκπτωση έως και -89% από την αρχική τιμή της Microsoft.

Επιπλέον, λόγω της Black Friday πετυχαίνουμε επιπλέον 10% έκπτωσης σε όλα τα κλειδιά, χρησιμοποιώντας τον κωδικό "LP10%".

Windows 10 Pro με κόστος μόλις 11,92€

Τα Windows 10 δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό της Microsoft, η οποία κυκλοφόρησε μέσα στον Νοέμβριο το νεότερο update. Οι δύο εκδόσεις που απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες είναι τα Windows 10 Home και τα Windows 10 Pro.

Κανονικά, τα Windows 10 Pro κοστίζουν 199.99$ στο κατάστημα της Microsoft.

Ωστόσο, στο SCDKey θα βρούμε την OEM έκδοση του λειτουργικού στα 13,24€. Με την προσφορά της Black Friday, έχουμε μεγαλύτερη μείωση κατά 10%, με αποτέλεσμα η τιμή να κατεβαίνει στα 11,92€.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε το προϊόν στο καλάθι μας...

...και να εισάγουμε τον κωδικό "LP10%".

Τέλος, πατάμε στο κουμπί "Apply".

Είμαστε έτοιμοι να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία, και να αγοράσουμε τα Windows 10 Pro στην τιμή των 11,92€.

Αγοράστε τα Windows 10 Pro.

Microsoft Office

Τα Office 2019 είναι η νέα έκδοση της Microsoft για τη δημοφιλή σουίτα της, με ανανεωμένες τις γνωστές σε όλους μας εφαρμογές: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access, και Publisher.

Η νέα σουίτα φέρει αμέτρητες βελτιώσεις, με καλύτερο γραφικό περιβάλλον και απλοποιημένες λειτουργίες.

Η αρχική τιμή του Office 2019 στο κατάστημα της Microsoft είναι τα 249.99$.

Στο SCDKey ισχύει η ίδια έκπτωση του 10% και στα προϊόντα Office. Έτσι, μπορούμε να βρούμε:

Εσείς έχετε εγκαταστήσει τα Windows 10 στον υπολογιστή σας;

Αν δεν έχετε ενεργοποιήσει ακόμα τα Windows 10 στον προσωπικό σας υπολογιστή, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να αγοράσετε μια αυθεντική άδεια.

Exit mobile version