LifeSteps.gr

Ιδέες Για Έξυπνα Χριστουγεννιάτικα Δώρα Κάτω Από €50

Ιδέες Για Έξυπνα Χριστουγεννιάτικα Δώρα Για Όλους Κάτω Από €45

Η ωραιότερη περίοδος του χρόνου είναι εδώ και οι περισσότεροι από εμάς ενδέχεται να σκεφτόμαστε ήδη τι δώρα θα πάρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα, δεν πρέπει να προγραμματίζουμε τα δώρα την τελευταία στιγμή, γιατί αν κάτι πάει στραβά, θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση. Στο άρθρο, θα δούμε 25 προτάσεις σε online χριστουγεννιάτικα δώρα για κάθε περίσταση, χωρίς να τρέξουμε ή να ξοδευτούμε.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνη

Η επιλογή του κατάλληλου δώρου για την αγαπημένη μας αιθέρια ύπαρξη, αλλά και γενικότερα για οποιαδήποτε γυναίκα του συγγενικού ή φιλικού μας περιβάλλοντος είναι σίγουρα ευχάριστη διαδικασία. Όμως, δεν είναι πάντα μία εύκολη υπόθεση.

Κόκκινη τσάντα πλάτης

Την πρώτη λύση μπορεί να μας την δώσει ένας έξυπνος συνδυασμός τσάντας και σακιδίου στο χρώμα των Χριστουγέννων, αλλά και του πάθους, που μάλιστα είναι και αδιάβροχη. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσφέρει μεγάλη χαρά σε πολλές νεαρές γυναίκες.

Με μία μόνο κίνηση, η κόκκινη τσάντα πλάτης μεταμορφώνεται σε ένα γυναικείο σακίδιο μεταφοράς. Όταν διπλώνεται γίνεται θήκη - πορτοφόλι, μεγέθους χεριού. Επιπλέον, είναι οικολογική και πλένεται στο πλυντήριο.

Η νεανική αδιάβροχη τσάντα πολλών χρήσεων κοστίζει 19 ευρώ.

Ηλεκτρικό σετ γυναικείας περιποίησης

Το πρακτικό και ολοκληρωμένο σετ της AEG είναι αναμφίβολα από εκείνα τα χριστουγεννιάτικα δώρα που αρέσουν στις γυναίκες.

Είναι εύκολο στην μεταφορά και αποθήκευση, προσφέροντας πλήρη περιποίηση σε μια γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Περιλαμβάνει τρεις χρωματιστές συσκευές για μανικιούρ/πεντικιούρ, γυναικεία ξυριστική μηχανή, και trimmer φρυδιών. Το γυναικείο σετ περιποίησης κοστίζει 18,79 ευρώ.

Γυναικείο κορμάκι και κόκκινο Babydol με στρινγκ

Το πνεύμα αλλά και το πάθος των Χριστουγέννων μπορεί να ενταθεί ακόμη περισσότερο με τα κόκκινα σέξι γυναικεία κορμάκια και Babydol.

Αναμφίβολα πρόκειται από εκείνα τα χριστουγεννιάτικα δώρα που δεν τα απολαμβάνει μόνο ο παραλήπτης του δώρου, αλλά και ο αποστολέας.

Πόσο μάλιστα όταν μπορούμε να τα πάρουμε και με έκπτωση αν γραφτούμε στο Newsletter του καταστήματος.

Το κόκκινο κορμάκι κοστίζει €29,50 μείον την έκπτωση. Το Babydol κοστίζει €21,50 μείον την έκπτωση, και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Βραχιόλι με πολύχρωμα κρύσταλλα Swarovski

Το online ελληνικό κατάστημα Starbags κινείται στο ίδιο μήκος με τα ειδικά second-hand stores, που έχουν μεγάλη πέραση σε όλες τις πόλεις του εξωτερικού.

Εδώ, μπορούμε να βρούμε online Vintage ρούχα και αξεσουάρ από τους μεγαλύτερους μόδιστρους, πολύ πιο κάτω από την αρχική τους τιμή.

Ένα από τα κομψά χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνη είναι και το Swarovski μαύρο βραχιόλι από ασημί μέταλλο, μαύρο ύφασμα, και πολύχρωμους κρυστάλλους.

Το κομψό αξεσουάρ κοστίζει €42,00 και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Αν χρησιμοποιούμε VPN, καλό είναι να το απενεργοποιήσουμε για λίγο, γιατί με ξένη IP ενδέχεται η τιμή να είναι στα €59.

Αχιβάδες με ενυδατικές κρέμες χειλιών και χεριών

Οι γυναίκες δεν χαίρονται μόνο από φανταχτερά ή ακριβά προϊόντα. Τα λαμπερά όστρακα αχιβάδας είναι από εκείνα τα ξεχωριστά και ταυτόχρονα οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Προσφέρουν κρέμες για βαθιά ενυδάτωση και μεταξένια υφή στα χέρια αλλά και στα χείλια της αγαπημένης μας. Έχουν θρεπτική βανίλια και θαλάσσια μέντα, αλλά και κρέμα χεριών με άρωμα κίτρου.

Η ροζ αχιβάδα με την ενυδατική κρέμα χεριών κοστίζει 9,99 ευρώ, όπως και οι αχιβάδες με την ενυδατική κρέμα χειλιών.

Μασάζ ποδιών μεγάλης ισχύος

H FM 8000 CB είναι συσκευή μασάζ ποδιών μεγάλης ισχύος, και σίγουρα συγκαταλέγεται στα πρωτότυπα δώρα Χριστουγέννων.

Προσφέρει ένα έντονο υδρομασάζ, και εκτός από την τόνωση, θα ξεκουράσει και τα πόδια της αγαπημένης μας, αλλά και τα δικά μας.

Το ηλεκτρικό υδρομασάζ κοστίζει 22,50 ευρώ, και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Χρυσό ηχείο Xiaomi Mi Bluetooth

Φυσικά όλοι γνωρίζουμε την Xiaomi και τα δημοφιλή προϊόντα της. Το Mi Bluetooth Speaker είναι ένα μικρό αλλά ταυτόχρονα ισχυρό ασύρματο ηχείο με design που θα αρέσει πολύ σε εκείνη.

Η ισχύς του αγγίζει τα 6 Watt τα οποία πηγάζουν από 2 κανάλια ήχου, που εξάγουν 3 Watt το καθένα. Το Mi Bluetooth ηχείο κοστίζει 49,88 ευρώ.

Αρωματικό Κερί σε Γυάλινο Δοχείο

Το Yankee Fresh είναι αρωματικό κερί με έντονο άρωμα τριαντάφυλλο, που αρέσει πολύ στις γυναίκες. Το μέγεθος είναι Large και διαρκεί από 100 έως 150 ώρες καύσης.

Το κερί με το γυάλινο δοχείο κοστίζει 29,90 ευρώ.

Για εκείνον

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα για άνδρες είναι συνήθως πιο εύκολη υπόθεση από ό,τι με τις γυναίκες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούμε να τα κάνουμε βιαστικά την τελευταία στιγμή.

Ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι

Ως γνωστόν, τα δερμάτινα πορτοφόλια είναι από τα χριστουγεννιάτικα δώρα που διαρκούν χρόνια. Έτσι, και με την προαιρετική προσθήκη μια φωτογραφίας, είναι βέβαιο ότι θα μας θυμάται και σκέφτεται συνεχώς ο αγαπημένος μας.

Το μέγεθος του συγκεκριμένου πορτοφολιού είναι ιδανικό για την πίσω τσέπη του παντελονιού. Αποτελείται από 100% γνήσιο δέρμα και διαθέτει 8 θήκες για κάρτες, διπλή θήκη για χαρτονομίσματα, εσωτερική θήκη για ψηλά, και ειδικό χώρο για φωτογραφίες ή άλλα έγγραφα.

Το ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι κοστίζει 21,00 ευρώ.

Activity Tracker Huawei

Το αδιάβροχο fitness tracker της Huawei είναι βέβαιο ότι θα αρέσει σε εκείνον, ιδίως αν ασκείται. Καταγραφεί τις θερμίδες και αθλητικές επιδόσεις, καθώς επίσης και όλα τα στατιστικά των ασκήσεων.

Εκτός από τα αθλητικά στατιστικά, μπορεί να καταγράψει και τις ώρες του ύπνου. Με μία μόνο φόρτιση, διαθέτει μεγάλη αυτονομία έως και 18 ημέρες σε standby ή 9 ημέρες συνεχούς λειτουργίας.

Το fitness tracker της Huawei κοστίζει 29,98 ευρώ.

Gaming ακουστικά

Εφόσον τα παιχνίδια στον υπολογιστή δεν του έχουν προκαλέσει εθισμό και εκείνος δεν μας παραμελεί, τότε είναι βέβαιο ότι τα ακουστικά με αποσπώμενο μικρόφωνο για gaming, αλλά και για ποιοτικό ήχο στην μουσική, θα του αρέσουν πολύ.

Είναι συμβατό με PS4, Xbox One, Nintendo Switch, και υπολογιστές. Επιπλέον, είναι ιδανικό για οποιονδήποτε επιθυμεί ποιοτικό ήχο κάθε στιγμή, αφού το βύσμα των 3.5mm μπορεί να ταιριάξει στα περισσότερα smartphones, tablets, και MP3 players.

Τα ποιοτικά ακουστικά της Turtle Beach κοστίζουν 35,98 ευρώ.

Δείτε πάντως τι πρέπει να προσέχετε γενικά πριν την αγορά gaming ακουστικών.

Όλη Η Αλήθεια Για Την Αγορά Gaming Headset και Ακουστικών

Ροζ πουκάμισο Polo Ralph Lauren

Στο ελληνικό κατάστημα Starbags με τα Vintage ρούχα, μπορούμε να βρούμε online πολλά κομψά και επώνυμα χριστουγεννιάτικα δώρα και για τον άνδρα.

Ένα από αυτά είναι και το ροζ Ralph Lauren πουκάμισο, που ενώ θα μας κόστιζε 99 ευρώ, λόγω φίρμας, θα το δωρίσουμε στον αγαπημένο μας μόνο με €38,00.

Power bank 8800MAH

Δεν χωρά αμφιβολία ότι το power bank μπορεί να γίνει το αγαπημένο του gadget, ιδίως αν μιλάει και επικοινωνεί με τα κοινωνικά δίκτυα και ενδεχομένως ακούει μουσική ασταμάτητα.

Το Power Bank έχει μικρό βάρος και χωράει άνετα στην τσάντα, και το κόστος του χρήσιμου δώρου είναι μόνο 8,49 ευρώ.

Τσάντα πλάτης για Laptop

Η urban τσάντα πλάτης Laptop 15.6" απευθύνεται σε εκείνον που χρησιμοποιεί πολύ τον φορητό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Διαθέτει πρόσθετους χώρους αποθήκευσης, έτσι ώστε να έχει ανά πάσα στιγμή μαζί του ό,τι χρειάζεται, ακόμα και ένα tablet έως και 10.1".

Η βολική τσάντα έρχεται με διπλό φερμουάρ για έξτρα ασφάλεια και εύκολη πρόσβαση. Είναι φτιαγμένη από πολυέστερ και, εκτός από χειρολαβή, διαθέτει και ιμάντα ώμου.

Το δώρο κοστίζει 25,99 ευρώ.

Σετ εργαλείων Jakemy

Το επαγγελματικό εργαλείο με μικρό βάρος τα έχει όλα, καθώς διαθέτει 30 μύτες όλων των τύπων κατσαβιδιών.

Έρχεται με συμπαγή σχεδιασμό, αντιολισθητική λαβή που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ευκολία, ισχυρό μαγνήτη, και υλικά κατασκευής από νικέλιο σε μαύρο χρώμα.

Το σετ εργαλείων κοστίζει 12,99 ευρώ.

Για τους μικρούς μας φίλους

Δεν χωρά αμφιβολία πως τα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι η μεγαλύτερη χαρά των παιδιών. Βέβαια, αυτή την περίοδο, στους περισσότερους από εμάς ξυπνάει και το άλλο παιδί, αυτό που κρύβουμε μέσα μας.

Τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Σάκης Ραλάκης

Πρόκειται για παιχνίδι το οποίο είναι πολύ διασκεδαστικό για αγόρια από 2 ετών και μεγαλύτερα. Ταυτόχρονα, ακονίζει τη γλωσσική και λογική ευφυΐα των παιδιών.

Εμείς προσωπικά το δωρίσαμε σε ένα μικρό μας φίλο τριών ετών, και διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι ότι ξετρελάθηκε με τον αυτοκινητιστή Σάκη Ραλάκη που τρέχει και μιλάει ελληνικά.

Το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο κοστίζει 30 ευρώ.

Σετ Barbie Σπιτάκι Βαλιτσάκι

Το διώροφο σπιτάκι - βαλιτσάκι της Barbie είναι μοντέρνο και γεμάτο εκπλήξεις. Είναι σχεδιασμένο για να μπορεί να μεταφέρεται, να ανοίγει, και να αποκαλύπτει ένα διώροφο σπίτι με δωμάτια που αλλάζουν ανάλογα με τις επιθυμίες του παιδιού.

Το σετ της Barbie είναι κατάλληλο για κοριτσάκια άνω των 3 ετών, και κοστίζει 39,99 ευρώ.

Scooter Χελωνονιντζάκια

Το νέο πατίνι είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών. Διαθέτει πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού, ενώ προσφέρει σταθερό κράτημα. Φυσικά θέλει την προσοχή των γονέων.

Το scooter κοστίζει 24,99 ευρώ.

Σετ Ηλεκτρονικό Όπλο Laser

Το σετ είναι κατάλληλο για παιδιά 6+ ετών, και διαθέτει φωτεινά και ηχητικά εφέ. Περιλαμβάνει blasters, ένα X-Strap, και έναν στόχο για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Tα παιδιά μπορούν να παίξουν, είτε εναντίον των φίλων τους χωρισμένοι σε δύο ομάδες, είτε να κάνουν προπόνηση χρησιμοποιώντας τους στόχους.

Το σετ του παιχνιδιού κοστίζει 24,99 ευρώ.

Σετ Σκηνή Bubble

Το σετ της σκηνής είναι παιχνίδι για κοριτσάκια άνω των 3 ετών. Με την παιχνιδοσκηνή, τα παιδιά κρύβονται μέσα της, και το ειδικό bubble gun τους βοηθά να πετάξουν τις πιο μεγάλες και λαμπερές φούσκες.

Το σετ περιλαμβάνει μία μπάλα Boing 45 εκατοστών και ένα bubble gun με φως και ήχο, και κοστίζει 24,99 ευρώ.

Για γονείς, παππού, και γιαγιά

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους γονείς μας, αλλά και τους πρεσβύτερους, που θα τους χαροποιούσαν ιδιαίτερα είναι συνήθως εκείνα που δεν θα τους φέρει κανένας άλλος.

Επιπλέον, και αυτά που θα τους έδιναν την ευκαιρία να ανακαλύψουν κάτι που μέχρι πρότινος δεν ήξεραν.

Μετεωρολογικός Σταθμός Με Ρολόι και Υγρόμετρο

Ο επιτοίχιος μετεωρολογικός σταθμός διαθέτει υγρόμετρο που μετράει την υγρασία του σπιτιού, θερμόμετρο, και ρολόι με ξυπνητήρι. Η Quartz συσκευή κοστίζει 9,90 ευρώ.

Αυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου Omron

Τα πιεσόμετρα Omron είναι πολύ γνωστά και έχουν αυστηρές προδιαγραφές ακριβείας. Η χρήσιμη συσκευή είναι κλινικώς πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης.

Διαθέτει μεγάλη οθόνη και εύκολο και αυτοματοποιημένο χειρισμό με ένα πάτημα, και ένδειξη στην οθόνη εάν η πίεση είναι εκτός φυσιολογικών ορίων.

Το πιεσόμετρο μπράτσου κοστίζει 29,90 ευρώ.

Eltra Radio

Το αναλογικό ραδιόφωνο είναι μια τεχνολογία άλλης εποχής που, ωστόσο, δεν θα πεθάνει ποτέ.

Η συγκεκριμένη συσκευή εκτός από όμορφη, είναι και ένα λειτουργικό και εύκολο στη χρήση επιτραπέζιο ραδιόφωνο μέσα σε ένα ξύλινο περίβλημα. Διαθέτει τηλεσκοπική και περιστροφική κεραία FM, και κοστίζει 24,90 ευρώ.

Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Black & Decker

Το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Black & Decker φέρει την σφραγίδα της Black & Decker, κάτι που αμέσως το κατατάσσει πολύ ψηλά στον πίνακα των επιδόσεων και της αξιοπιστίας.

Αποτελεί ιδανικό εργαλείο για εργασίες διάτρησης σε ξύλο, σε μέταλλο, ή σε μπετόν. Κοστίζει 44,90 ευρώ.

Ρουλέτα με τσόχα, τράπουλα, και ζάρια

Το σετ τυχερών παιχνιδιών, μέρες που έρχονται, είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά χριστουγεννιάτικα δώρα για μεγάλους.

Περιλαμβάνει ρουλέτα με 100 chips, μια τράπουλα, δύο τσόχες μαζί με ζάρια, και κοστίζει 24,90 ευρώ.

Εσείς πότε θα αγοράσετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα?

Την περίοδο των Χριστουγέννων στα καταστήματα γίνεται το αδιαχώρητο, και πιθανότατα ο ελεύθερος μας χρόνος να είναι ελάχιστος. Όμως, μπορούμε να κάνουμε έξυπνα και οικονομικά δώρα, χωρίς να χαθούμε στην πολυκοσμία.

Αν θέλετε να προτείνετε και άλλες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Exit mobile version