LifeSteps.gr

Καλοκαίρι 2019: Οι Πρεμιέρες Και Οι Νέες Σειρές Online

Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2019: Πρεμιέρες Και Νέες Σειρές Online

Βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού, αλλά ο καταιγισμός από πρεμιέρες νέων σειρών και κύκλων καλά κρατεί. Παρότι είναι η εποχή που σκεφτόμαστε περισσότερο τη θάλασσα και τις διακοπές μας, πολλοί από εμάς θέλουμε να ξέρουμε τις νέες κυκλοφορίες για να τις προγραμματίσουμε στο Trakt TV ή το οικιακό μας σινεμά. Δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες πρεμιέρες και νέες σειρές online που έρχονται το επόμενο χρονικό διάστημα.

The Terror: Infamy (AMC)

Η εξαιρετική ανθολογία του Terror επιστρέφει με δεύτερο κύκλο στις 12 Αυγούστου. Η πρώτη σεζόν ασχολήθηκε με τον τρόμο στα πλοία του βρετανικού βασιλικού ναυτικού, καθώς προσπαθούσαν να βρουν το βορειοδυτικό πέρασμα στη δεκαετία του 1840.

Ο νέος κύκλος ξεκινάει με τον βομβαρδισμό του Περλ Χάρμπορ και μας μεταφέρει σε ένα μικρό νησί στα ανοικτά των ακτών του Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, όπου μια τρομακτική παρουσία αρχίζει να στοιχειώνει την κοινότητα των Ιαπώνων ψαράδων που ζουν ως Αμερικανοί πολίτες.

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ του 2ου κύκλου:

Mindhunter (Netflix)

Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν μιας από τις καλύτερες σειρές online του Netflix, με πρωταγωνιστές τους πράκτορες του FBI που πρωτοστάτησαν στη μελέτη της ψυχολογίας των σειριακών δολοφόνων.

Μπορούμε να δούμε παρακάτω το τρέιλερ του 2ου κύκλου.

The Righteous Gemstones (HBO)

Το Righteous Gemstones είναι μια από τις νέες σειρές online του HBO, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου 2019.

Η κωμική σειρά ακολουθεί μια πάμπλουτη αλλά δυσλειτουργική οικογένεια, η οποία ανήκει σε μια αίρεση που κηρύττει τον Χριστιανισμό μέσω της τηλεόρασης. Πρωταγωνιστεί ο απολαυστικός John Goodman.

Μπορούμε να δούμε παρακάτω το τρέιλερ της νέας σειράς.

The Affair (Showtime)

Πρόκειται για τη νέα σεζόν του δημοφιλούς δράματος με την εξωσυζυγική υπόθεση και τα επιζήμια αποτελέσματά της.

Μπορούμε να δούμε παρακάτω το τρέιλερ του 2ου κύκλου.

Power (Starz)

Πρόκειται για άλλη μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές online του Starz. Το δράμα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ολοκληρώνεται με άλλα 15 επεισόδια στην πρεμιέρα του έκτου κύκλου.

Μπορούμε να δούμε παρακάτω το τρέιλερ.

Carnival Row (Amazon Prime)

Το Carnival Row είναι μια από τις νέες σειρές online του Amazon, η οποία αποτελεί ένα ξεχωριστό είδος φανταστικού κινηματογράφου. Κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου 2019.

Η σειρά ακολουθεί μια σκοτεινή δύναμη αλλά και τη σχέση ενός ανθρώπου (Orlando Bloom) και μιας νεράιδας (Cara Delevigne) στην βικτωριανή εποχή, όπου τα μαγικά πλάσματα ζουν μεταξύ των ανθρώπων ως περιθωριοποιημένοι μετανάστες.

Μπορούμε να δούμε παρακάτω το επίσημο teaser του Amazon Prime.

The Dark Crystal: Age of Resistance (Netflix)

Σε αυτό το πρίκουελ της κλασικής ταινίας φαντασίας του 1982, τρία νεαρά Γκέλφλινγκ υποκινούν την επανάσταση κατά του σκληρού αυτοκράτορα όταν ανακαλύπτουν ένα τρομερό μυστικό.

Μπορούμε να δούμε παρακάτω το επίσημο teaser του Netflix.

The Deuce (HBO)

Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και δημοφιλείς σειρές online του HBO με γνωστούς και καλούς ηθοποιούς, που ενδεχομένως την έχουμε δει οι περισσότεροι από εμάς.

Ακολουθεί τη ζωή στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 και του 1980, όταν η πορνεία, τα ναρκωτικά, και η δράση των γκάνγκστερ, ήταν αχαλίνωτα στο Μανχάταν.

Μπορούμε να δούμε παρακάτω το τρέιλερ της προηγούμενης περιόδου, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το επίσημο teaser.

Mr. Mercedes (AT&T Audience Network)

Ο κ. Mercedes είναι μια δημοφιλής αμερικανική τηλεοπτική σειρά δράματος - εγκλήματος, βασισμένη στη μυθιστοριογραφία του Stephen King.

Μπορούμε να δούμε παρακάτω το επίσημο teaser του 3ου κύκλου.

The Good Doctor (ABC)

Το νοσοκομειακό δράμα για τον νεαρό γιατρό (Freddie Highmore) που υπάγεται στο εύρος του αυτισμού επιστρέφει για μια τρίτη σεζόν.

Μπορούμε να δούμε παρακάτω το teaser promo του 3ου κύκλου.

Έχουν ενδιαφέρον οι πρεμιέρες και οι νέες σειρές online?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας για τις νέες σειρές online ή να μας προτείνετε και άλλα TV Shows και πρεμιέρες που μας διέφυγαν, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Exit mobile version