LifeSteps.gr

Bryan Adams: Ο Θρύλος της Ροκ Επιστρέφει

Ο Bryan Adams

Ο Bryan Adams προσέφερε πρόσφατα μια μικρή αλλά ουσιαστική γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ του εν ονόματι So Happy It Hurts, με το νέο σινγκλ, "Never Gonna Rain".«Λένε ότι ο χρόνος είναι θεραπευτής / Ο χρόνος θα σου αφαιρέσει τον πόνο», τραγουδά εμφατικά στο νέο κομμάτι του, συνοδευόμενος από ένα δυναμικό μπάσο και μια πιασαρικη μελωδία που θυμίζει την επιτυχία του «Cuts Like a Knife», του 1983.«Λένε ότι η αγάπη είναι δάσκαλος, σε διδάσκει να γονατίζεις και να προσεύχεσαι / Δεν έχω τίποτα άλλο παρά χρόνο, χρόνο στην διάθεση μου / Δεν έχω τίποτα άλλο παρά αγάπη για κάποιον που καταλαβαίνει. "

Η αισιοδοξία είναι το μεγαλύτερο μας όπλο

Το επίσημο βίντεο του τραγουδιού, είναι αρκετά λιτό, με τον Adams και το συγκρότημα του να παίζουν σε έναν υπαίθριο χώρο. Ο Adams εξήγησε την έμπνευση του κομματιού με μια του δήλωση, λέγοντας: «Ο απόλυτα αισιόδοξος είναι κάποιος που συνεχίζει να περιμένει το καλύτερο, ακόμη και όταν αντιμετωπίζει το χειρότερο. Ζώντας τη στιγμή, αντί να κυριεύεται από φόβο. Μετατρέποντας τα αρνητικά σε θετικά. Παίρνοντας τη βροχή και μεταμορφώνοντας την σε σε δώρο εξ' ουρανού».

Το So Happy It Hurts είναι το 15ο LP του Adams και περιλαμβάνει, εκτός από το "Never Gonna Rain" και το ομώνυμο κομμάτι, τα "On the Road" και "Kick Ass". Σε μια προηγούμενη δήλωση, ο τραγουδιστής περιέγραψε πώς πέρασε μεγάλο μέρος του lockdown λόγω πανδημίας του COVID-19, δημιουργώντας τα 12 κομμάτια του δίσκου.

«Η πανδημία και το lockdown μας έκαναν να πιστέψουμε ότι ο αυθορμητισμός μπορεί να αφανιστεί», είπε. «Ξαφνικά σταμάτησαν όλες οι περιοδείες, κανείς δεν μπορούσε να πηδήξει στο αυτοκίνητο του και να πάει. Το τραγούδι του τίτλου «So Happy It Hurts» είναι για την ελευθερία, την αυτονομία, τον αυθορμητισμό και τη συγκίνηση του ανοιχτού δρόμου. Το ομώνυμο άλμπουμ αγγίζει πολλά από τα εφήμερα πράγματα στη ζωή που είναι πραγματικά το μυστικό της ευτυχίας και, το πιο σημαντικό, της ανθρώπινης σύνδεσης». Το άλμπουμ κυκλοφορεί στις 11 Μαρτίου και θα συμπεριληφθεί στα κομμάτια που θα τραγουδήσει ο μεγάλος ροκερ στην περιοδεία του, η οποία ξεκίνησε ήδη αυτό τον μηνά.

Ο διαχρονικός Bryan Adams είναι πάντα στην καρδιά μας

Γνωρίσαμε τον Bryan Adams μέσα από τον επικό του δίσκο Reckless, έναν από τους καλύτερους ροκ δίσκους όλων των εποχών για τον γράφοντα, με φοβερά κομμάτια όπως το Summer of 69, το Heaven, το One Night Love Affair και το Run to You. Ανυπομονούμε για την νέα του δουλειά και είμαστε σίγουροι ότι θα τιμήσει το βαρύ όνομα που κουβαλάει στον χώρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.​

Exit mobile version