LifeSteps.gr

Emma Roberts: Ξένοιαστες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Emma Roberts

Η πρωταγωνίστρια των σειρών American Horror Story και Scream Queens, Emma Roberts, απόλαυσε πρόσφατα λίγη ξεκούραση και χαλάρωση στο «νέο αγαπημένο της μέρος» στην Κόστα Ρίκα, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον ηθοποιό Garrett Hedlund.

Χαλάρωση στην ονειρεμένη Κόστα Ρίκα

Η δημοφιλής ηθοποιός, κόρη του Eric Roberts και ανιψιά της Julia Roberts, που την αγαπήσαμε σε αρκετές ταινίες σαν τις Paradise Hills, Scream 4 και Valentine' s Day, γιόρτασε μια «όμορφη επαναφορά» χαλαρώνοντας στο πολυτελές θέρετρο Hacienda AltaGracia που βρίσκεται στα βουνά Talamanca στην Κόστα Ρίκα και μοιράστηκε τις εκπληκτικές φωτογραφίες της στην σελίδα της στο Instagram για να το αποδείξει.

Στη συλλογή των φωτογραφιών εμφανίζεται η Emma, 30 ετών, φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό σε "καμένο" πορτοκαλί χρώμα καθώς γελάει και κολυμπά σε μια ιδιωτική εξωτερική πισίνα. Σε μια άλλη εικόνα, η ηθοποιός φαίνεται να χαμογελά ενώ τσεκάρει τη βραχώδη κοίτη του ποταμού κοντά της. «Η πιο όμορφη δυνατή επαναφορά στο νέο μου αγαπημένο μέρος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. "Το πιο υπέροχο σκηνικό, οι πιο ευγενικοί άνθρωποι, οι πιο συγκλονιστικές εμπειρίες ανυπομονούν να επιστρέψουν!" Στο Instagram Story της, η Emma μοιράστηκε επίσης μια γεύση από την εσωτερική πισίνα υπερχείλισης στο θέρετρο (ενώ κουνούσε ένα κόκκινο πουά μπικίνι) και κινηματογράφησε την έκπληκτη αντίδρασή της όταν είδε την εξωτερική πισίνα για πρώτη φορά, γράφοντας, "τίποτα καλύτερο!"

Emma - Garrett: Και μαζί και χώρια

Οι διακοπές της Emma έρχονται λίγο καιρό αφότου από επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός της από τον Garrett, τον επί τρία χρόνια σύντροφο της. Οι δυο σταρ, που ξεκίνησαν να βγαίνουν από τον Μάρτιο του 2019, έχουν έναν γιο 13 μηνών που ονομάζεται Rhodes. Αν και δεν είναι πια μαζί, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι η Emma και ο Garrett εξακολουθούν να βρίσκονται σε στενή επαφή και σχεδιάζουν να αναθρέψουν μαζί τον γιο τους, δηλώνοντας: «Είναι γονείς και συμμετέχουν ο ένας στη ζωή του άλλου λόγω του γιου τους». Γράψτε μας την γνώμη σας για την Emma Roberts στα σχόλια της δημοσίευσης.

Exit mobile version