LifeSteps.gr

Sylvester Stallone: Ο Rocky και οι όμορφες κόρες του

Sylvester Stallone

Ο αγέραστος Sylvester Stallone (έχει χτυπήσει ήδη τα 75 και δείχνει 50ρης) επέστρεψε στις Rocky ρίζες του και πήρε μαζί και την κόρη του, Sophia Stallone, 25 ετών, για να απολαύσει την βόλτα. Ο σταρ του κινηματογράφου και η κόρη του επισκέφτηκαν την τοποθεσία οπού στέκεται το εμβληματικό άγαλμα του χαρακτήρα που τον έκανε διάσημο, στην καρδιά της πόλης Philadelphia. Το άγαλμα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Μουσείο Τέχνης της Philadelphia – το μέρος των θρυλικών σκαλοπατιών που ανεβοκατεβαίνει ο Rocky κατά τη διάρκεια της προπόνησης του, στο πρώτο φιλμ.

Ο Sylvester Stallone και η... Roxanna Balboa

Το αξιολάτρευτο δίδυμο πατέρα-κόρης έκαναν επίδειξη στους μυώνες τους καθώς πόζαραν μπροστά στο άγαλμα του Rocky. Η Sophia φορούσε ένα διασκεδαστικό πουά τοπ και τζιν ενώ ο μπαμπάς της ήταν ντυμένος casual με μαύρο μπλουζάκι και τζιν. «Στη Philly με μια από τις υπέροχες κορούλες μας@ sophiastallone», έγραψε ο Sylvester στη λεζάντα της ανάρτησης του. «Ποιος είναι έτοιμος να παίξει τη φανταστική κόρη του Rocky, Roxanna! Απλά αστειεύομαι, KeepPunching. "

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε την "φονική μηχανή" Rambo, έχει αποδείξει ότι είναι ένας περήφανος μπαμπάς ξανά και ξανά και φυσικά τον νιώθουμε διότι είναι αναπόφευκτο να είσαι χαζομπαμπάς όταν έχεις κόρες. Έκανε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram προς τιμήν των 25ων γενεθλίων της Sophia τον Αύγουστο. Ανέβασε μια συγκινητική selfie με τον ίδιο και το όχι και τόσο μικρό κοριτσάκι του. «Ευχόμαστε στην υπέροχη @ sophiastallone μας Χρόνια ΠΟΛΛΆ!!!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας ότι ήταν «πηγή γενναιότητας και υπερηφάνειας από τη στιγμή που γεννήθηκες. Σε αγαπάμε."

Ενώ σίγουρα αγαπά τη μεγαλύτερη κόρη του, λατρεύει επίσης τις άλλες δύο κόρες του, τη Sistine Stallone, 23 ετών, και τη Scarlet Stallone, 19 ετών. Οι τρεις κόρες, τις οποίες ο Sylvester έκανε με την γυναικά του, την Jennifer Flavin, είναι αρκετά δεμένες. Οι τρεις αδερφές συχνά εμφανίζονται μαζί να δείχνουν λαμπερές στο κόκκινο χαλί των εκδηλώσεων στις οποίες πηγαίνει ο Stallone, να γυμνάζονται ή να τρώνε δείπνο με τον διάσημο μπαμπά τους. Η Sophia και η Sistine μάλιστα διοργανώνουν μαζί ένα podcast που ονομάζεται Unwaxed.


Τρεις Κόρες, μια Γυναίκα και Εγώ

Ο πατέρας τους ήταν θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια του podcast τους. Σε ένα επεισόδιο, τον επαίνεσαν γιατί έδωσε «τις καλύτερες» συμβουλές για ραντεβού. Παραδέχτηκαν ότι πηγαίνουν στον μπαμπά τους για συμβουλές όταν πρόκειται να στείλουν μηνύματα σε αγόρια. Ελάχιστα γνωρίζουν οι άντρες με τους οποίους έχουν βγει ότι υπήρξαν πιθανώς στιγμές κατά τις οποίες, ο αποδεκτής των μηνυμάτων τους ήταν ο Sylvester και όχι μια από τις κόρες του. Οι αδερφές εξομολογήθηκαν ότι τους αρέσει ιδιαίτερα να κάνουν tag τον μπαμπά τους όταν πρόκειται να στείλουν μηνύματα χωρισμού. Πείτε μας την γνώμη σας για τον Stallone και τις γυναίκες της ζωής του στα σχολια της δημοσίευσης.

Exit mobile version