LifeSteps.gr

Grand Theft Auto 6: "Στα σκαριά το έχουμε" λέει η Rockstar

Grand Theft Auto

Επιτελούς, μετά από χρόνια φημών και θoλων υποσχέσεων, έφτασε η μεγάλη στιγμή. Η Rockstar Games επιβεβαίωσε ότι ο επόμενος τίτλος του Grand Theft Auto franchise βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Γνωρίζαμε ήδη ότι αυτό συνέβαινε, φυσικά, με βάση μια ποικιλία αναφορών και διαρροών αλλά και πάλι, άλλο φήμες, άλλο βεβαιότητα.

Το νέο Grand Theft Auto προ των πυλών

Η νέα ανάρτηση της Rockstar, με τίτλο "Grand Theft Auto Community Update" περιέχει πολλές ειδήσεις σχετικές με το GTA, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων πληροφοριών για το πώς θα εξελιχθεί το GTA Online στις κονσόλες επόμενης γενιάς και στις δυνατότητες που θα απολαύσουμε στα νέα ports του GTA V που θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο. Ακούγονται όλα πολλά υποσχόμενα και οι βελτιώσεις στα γραφικά δείχνουν εντυπωσιακές τίποτα όμως από αυτά δεν συγκρίνεται με την μεγάλη είδηση που ξεφούρνισαν ​στο τέλος της ανάρτησης. Η Rockstar Games επιβεβαίωσε επίσημα πλέον ότι το επόμενο Grand Theft Auto βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της ανάπτυξης. Και ενώ η Rockstar δεν μοιράστηκε πραγματικές λεπτομέρειες για το παιχνίδι, η ανακοίνωση της ανάπτυξης του είναι αρκετή για να μας προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό.

Ας δούμε συγκεκριμένα την επίμαχη δήλωση της Rockstar για το επόμενο GTA:«Με την άνευ προηγουμένου μακροβιότητα του GTA V, πολλοί από εσάς μας ρωτάτε για ένα νέο τίτλο στη σειρά Grand Theft Auto. Με κάθε νέο έργο που ξεκινάμε, στόχος μας είναι πάντα να προχωρήσουμε σημαντικά πέρα ​​από αυτό που έχουμε παραδώσει προηγουμένως — και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η ενεργή ανάπτυξη για το επόμενο Grand Theft Auto βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μόλις είμαστε έτοιμοι, οπότε παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι στο Rockstar Newswire για επίσημες λεπτομέρειες. ”

Πολύ καλό για να είναι αληθινό;

Παρατηρήσατε ότι στην δήλωση, η Rockstar δεν μίλησε ξεκάθαρα για "GTA 6", γεγονός που θα οδηγήσει σε αμέτρητες φήμες και θεωρίες στο διαδίκτυο σχετικά με το τι σημαίνει αυτό στην πραγματικότητα. Ωστόσο γνωρίζουμε ότι η επίσημη ανακοίνωση ενός τίτλου είναι κάτι που μια εκδότρια εταιρεία το κάνει σε συγκεκριμένη ημερομηνία μέσω YouTube trailer ή κάποιου ζωντανού event.

Αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που η ίδια η Rockstar μιλάει τόσο ανοιχτά για τον επόμενο τίτλο του franchise, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε αξιόπιστες πληροφορίες για το GTA 6. Το 2020, το Kotaku ανέφερε ότι το επόμενο GTA βρίσκεται σε κάποιο στάδιο ανάπτυξη και ότι θα διαθέτει έναν χάρτη που επεκτείνεται και αλλάζει με την πάροδο του χρόνου.

Εν τω μεταξύ, η κοινότητα του GTA πέρασε τα τελευταία χρόνια ψάχνοντας μανιωδώς για οτιδήποτε θα μπορούσε να οδηγήσει τα μέλη της στην ύπαρξη του GTA 6 ή να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την επόμενη open world περιπέτεια της Rockstar. Αυτό έχει οδηγήσει σε τραγελαφικές καταστάσεις. Όπως εκείνη την εποχή που πολλοί θαυμαστές νόμιζαν ότι ένα ρομπότ στον ιστότοπο της Rockstar αποτελούσε teaser του GTA 6. Άλλοτε, ένας παθιασμένος θαυμαστής εισέβαλε σε μια ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή απαιτώντας το επόμενο GTA. Άλλοι θαυμαστές έφαγαν "κόλλημα" με έναν τυχαίο χωματόδρομο στη Βιρτζίνια, όταν οι συντεταγμένες για αυτόν τον δρόμο εμφανίστηκαν σε ένα trailer του GTA Online.

Το έξι το καλό

Πιο πρόσφατα, η κοινότητα του GTA φαινόταν πεπεισμένη ότι ένα έργο τέχνης στην remastered έκδοσή του GTA San Andreas, το οποίο δεν άρεσε σε πολλούς θαυμαστές, ήταν μια ένδειξη για το GTA 6, το οποίο φέρεται να διαδραματίζεται στην Vice City. Τουλάχιστον τώρα οι θαυμαστές μπορούν να σταματήσουν να αναρωτιούνται αν θα γίνει το επόμενο GTA, αφού το επιβεβαίωσε η Rockstar. Μοιραστείτε μαζί μας τις απόψεις σας για τα Grand Theft Auto και την Rockstar στα σχόλια της δημοσίευσης.​

Exit mobile version