LifeSteps.gr

Britney Spears: Θύμα της κατάθλιψης και η δημοφιλής σταρ

Britney Spears

Η Britney Spears προχώρησε πρόσφατα σε συγκλονιστικούς ισχυρισμούς σχετικά με τον χρόνο που πέρασε σε μια μονάδα ψυχικής θεραπείας. Είπε ότι η οικογένειά της αδιαφόρησε και δεν έκανε τίποτα για να τη βοηθήσει, καθώς η κατάθλιψή της επιδεινώθηκε.

Το Κατηγορώ της Britney Spears στην οικογένεια της

Η 40χρονη σταρ δημοσιοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς ήταν η ζωή της στην διάρκεια της 13χρονης αμφιλεγόμενης επιτροπείας της. Η ποπ σταρ μπήκε στο Instagram την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου και ισχυρίστηκε ότι η εν διαστάσει οικογένειά της την έστειλε σε μια μονάδα θεραπείας πριν από μερικά χρόνια. Η Britney κατηγόρησε τους αγαπημένους της ότι «με κράτησαν παρά τη θέλησή μου» τοποθετώντας την στο κέντρο για τέσσερις μήνες, κάτι που όπως είπε «ενίσχυσε την κατάθλιψή μου 100 φορές παραπάνω». «Πιστεύω στη βοήθεια, αλλά όχι καταναγκαστικά, χωρίς να την ζητήσω…το μόνο πράγμα που με ενοχλεί ειλικρινά στον εαυτό μου είναι η κατάθλιψη…αλλά δεν βγάζεις τους ανθρώπους από τα σπίτια τους γι’ αυτό», είπε η Britney στη μακροσκελή δήλωση της.

Η τραγουδίστρια του «Stronger» συνέχισε, «Οι άνθρωποι που εργάζονταν για μένα στέκονταν στις πόρτες λέγοντας ότι δεν μπορούσα να πάω πουθενά… Ειλικρινά νόμιζα ότι προσπαθούσαν να με σκοτώσουν… γιατί μου φαινόταν σαν κάποιο άρρωστο αστείο όταν τηλεφωνούσα και έλεγα ότι δούλευα εδώ για δύο εβδομάδες… και μπορώ να πάρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου και να πάω σπίτι; Η απάντησή τους ήταν: μπορείς να έρθεις και να φύγεις όταν σου πούμε ότι μπορείς!!! Χρειάζομαι όρια… Πρέπει να ξέρω ότι δεν μπορείς να με παράτας εδώ κάθε μέρα!!»

Η Britney συνέχισε ισχυριζόμενη ότι, παρά το γεγονός ότι ζήτησε να φύγει, παρέμεινε στη μονάδα θεραπείας για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Ένιωσα ότι σταμάτησε την ανάπτυξή μου όταν ήμουν εκεί!! Μπορούσα να χρησιμοποιήσω μόνο το πάνω μέρος του σώματός μου γιατί έπρεπε να κάθομαι σε μια καρέκλα 8 ώρες την ημέρα και έδινα περίπου 8 γαλόνια αίμα κάθε εβδομάδα!!!» Είπε ότι η οικογένειά της τη «σκότωσε» αφήνοντάς την εκεί και παραδέχτηκε ότι «παραήταν καλή» κατά τη διάρκεια των ετών που η επιτροπεία - που ελεγχόταν από τον πατέρα της, Jamie Spears - κυβερνούσε τη ζωή της.

«Ήθελα να τα κλωτσήσω όλα αυτά και να ουρλιάξω, αλλά η οικογένειά μου παρατηρούσε εξ' αποστάσεως και συμπεριφέρθηκε σαν να ήμουν ασήμαντη!!» είπε. «Η μεγαλύτερη ψυχολογική ζημιά που έπαθα προήλθε από την άρρωστη ψυχολογία της οικογένειάς μου που με έπεισε ότι μου άξιζε αυτό που μου έκαναν!!» Η νικήτρια ενός Grammy είπε ότι «θα τους έφτυνε στα μούτρα»(εννοώντας την οικογένειά της) αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να αλλάξει τα πράγματα. «Θα ήμουν η πρώτη που θα παραδεχόταν ότι είμαι αρκετά μπερδεμένη με όλα αυτά και δεν έχω φτάσει καν να μοιραστώ όλα αυτά που έκαναν…είναι ειλικρινά σοκαριστικό, αλλά με τον καιρό νομίζω ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά!! ” είπε.

Περασμένα, ξεχασμένα

Αν και αυτές ήταν σκοτεινές εποχές για την Britney, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ καλύτερα για τη σούπερ σταρ. Η επιτροπεία διαλύθηκε επίσημα τον Νοέμβριο του 2021. Έχει επίσης διακόψει τους δεσμούς της με την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένης της αδερφής της, Jamie Lynn Spears. Η Britney επικεντρώθηκε πλέον αποκλειστικά στην ευτυχία της με τον αρραβωνιαστικό Sam Asghari και προχωρά αφήνοντας πίσω το σκοτεινό παρελθόν. Πείτε μας την άποψη σας για την Britney Spears στα σχολια του άρθρου.

Exit mobile version