LifeSteps.gr

Νέα προϊόντα Apple αναμένονται εντός του Μαρτίου

Νέα προϊόντα Apple

Η φημολογούμενη εκδήλωση του Μαρτίου της Apple πιθανότατα θα επικεντρωθεί στο νέο iPhone SE, αλλά υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι θα δούμε αρκετά νέα προϊόντα Apple, πιθανότατα μερικούς νέους Mac μέσα στον Μάρτιο.

Ψοφάμε για νέα προϊόντα Apple

Σύμφωνα με ρυθμιστικές καταθέσεις στην Eurasian Economic Database, που εντοπίστηκαν από την Consomac (μέσω MacRumors), η Apple έχει τρία νέα Mac στα σκαριά. Και τα τρία μοντέλα, που έχουν καταχωρηθεί με τους αριθμούς μοντέλου A2615, A2686 και A2681, αναφέρεται ότι τρέχουν το λειτουργικό macOS Monterey, αλλά δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές τους. Το μόνο άλλο πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι ένας από αυτούς αναφέρεται ως φορητός υπολογιστής, ενώ οι άλλοι δύο είναι μη ταξινομημένοι, που σημαίνει ότι είναι πιθανώς επιτραπέζιοι υπολογιστές. Η καλύτερη εικασία μας για το τι θα μπορούσαν να είναι αυτά είναι η εξής: Νέο MacBook Air, νέο Mac mini και νέο iMac, και τα τρία χρησιμοποιούν τους νέους επεξεργαστές M1 Pro ή M1 Max της Apple.

Φυσικά, η κατάθεση στο EED δεν αποτελεί εγγύηση ότι έρχονται νέες συσκευές, αλλά το καθιστά αρκετά πιθανό. Η Apple φημολογείται ευρέως ότι ετοιμάζεται για μια εκδήλωση στις 8 Μαρτίου, όπου πιθανότατα θα παρουσιάσει το νέο iPhone SE, μαζί με ένα νέο iPad Air. Μια πρόσφατη αναφορά από το Bloomberg μάλιστα ανέφερε επίσης ότι η Apple εργάζεται σε τουλάχιστον ένα νέο μοντέλο Mac, αν και δεν ξεκαθάρισε αν θα κυκλοφορήσει μαζί με το iPhone SE τον Μάρτιο. Πείτε μας την άποψη σας για τα επερχόμενα προϊόντα της αγαπημένης τεχνολογικής εταιρείας, φημολογούμενα και μη, στα σχόλια της δημοσίευσης.

Exit mobile version