LifeSteps.gr

Το έξυπνο καπέλο θα μας σώσει!

Το έξυπνο καπέλο

Σας παρουσιάζουμε το νέο, επαναστατικό προϊόν για την προστασία σας από τον COVID-5. To Smart-Hat 007 είναι ό, τι χρειάζεστε για την ασφαλή μετακίνηση σας τις μέρες της καραντίνας. Σας προστατεύει από κάθε είδους ατμοσφαιρική ρύπανση, βακτήρια, ιούς και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την απόλυτη προστασία σας από τον κορωνοϊό.

Φτιαγμένο από απαλό βαμβακερό ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας, είναι αδιάβροχο, αντιανεμικό ΚΑΙ αλεξικέραυνο. Πλένεται στο πλυντήριο και είναι τόσο ανθεκτικό που θα το έχετε μια ζωή.

Περιλαμβάνει την ειδική συσκευή υπερήχων US-007 η οποία είναι ενσωματωμένη στην κορδέλα του καπέλου και εκπέμπει ξεχωριστές, διαφορετικές συχνότητες, ανάλογα με το είδος των μικροσωματιδίων που ανιχνεύει σε απόσταση τριών μέτρων γύρω από εσάς.

Έτσι, έχετε εγγυημένη προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση, από το 99,9% των βακτηρίων και ιών περιλαμβανομένου ΚΑΙ του κορωνοϊού COVID-5. Κλινικές έρευνες απέδειξαν ότι σκοτώνει εντελώς τον κορωνοϊό.

Συγχρόνως συμβάλετε στην γρήγορη εξαφάνιση του ιού από προσώπου γης.

Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για την ασφάλειά σας καθώς πηγαίνετε στη δουλειά σας ή στο super market για τα ψώνια σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε το καπέλο σας και να απολαύσετε την, κατά τα άλλα, περιορισμένη σας έξοδο.

Κυκλοφορεί σε 5 χρώματα και με 5 διαφορετικές κορδέλες για να το ταιριάξετε με όλα σας τα ρούχα.

Την εποχή της καραντίνας δεν χρειάζεται πια να είσαστε ατημέλητοι!

Extras

- Με μόλις 0,50€ επιπλέον διπλασιάζει την απόσταση γύρω σας φτάνοντας στα 6 μέτρα προστασίας.

- Κατεβάζοντας την εφαρμογή Smart-Hat 007 στο κινητό σας, βλέπετε στην οθόνη του κινητού σας, σε πραγματικό χρόνο, τους υπερήχους της συσκευής να σκοτώνουν τα στελέχη του κορωνοϊού γύρω σας.

- Μπορείτε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό για το ποιος θα σκοτώσει τα λιγότερα στελέχη του ιού, γιατί αυτό σημαίνει ότι «έμεινε σπίτι» περισσότερο από όλους τους άλλους! Ο νικητής θα λάβει το χρηματικό πόσο των 5κ ευρώ. Σε όποιον σκοτώσει τα περισσότερα στελέχη του ιού θα δοθεί τιμητικό βραβείο και μετάλλιο για την προσφορά του στην ανθρωπότητα.

- Το καπελάκι σας λειτουργεί κανονικά ακόμη κι αν το φορέσετε… στραβά!

Exit mobile version