LifeSteps.gr

Ο Μπάτμαν Έφτασε

Ο Μπάτμαν

Όταν ο Riddler, ένας σαδιστής κατά συρροή δολοφόνος, αρχίζει να σκοτώνει την ελίτ της Gotham και παράλληλα να αφήνει μια σειρά από κωδικοποιημένα στοιχεία, ο Batman αναγκάζεται να σχηματίσει νέες συμμαχίες και να έρθει αντιμέτωπος με κάποια μέλη τη οικογένειας του. Αυτό είναι πάνω κάτω το σενάριο της νέας περιπέτειας του θρυλικού κόμικ χαρακτήρα Μπάτμαν, με τίτλο The Batman.

Τι κάνει διαφορετική αυτή την ταινία; Το ότι δεν είναι μια απλή ταινία δράσης. Περισσότερο μοιάζει με μια ταινία noir, τρεις ώρες σκοταδιού και μυστηρίου. Όταν ο σκηνοθέτης Matt Reeves έγραφε το σενάριο, στο μυαλό του είχε τον Robert Pattinson χωρίς ακόμα να γνωρίζει αν ο ίδιος θα ήθελε να συμμετέχει. Επίσης, είναι η πρώτη ταινία που όταν ο Batman βγάζει την μάσκα βλέπουμε κανονικά το make- up και τον ιδρώτα του ήρωα, δίνοντας έτσι έμφαση στην ανθρώπινη υπόσταση του.

Ο Robert Pattinson έρχεται αντιμέτωπος με την Selina Kyle- Catwoman (Zoe Kravitz), τον Oz- Πιγκουίνο (Colin Farrell), τον Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton- Riddler (Paul Dano). Στο πλευρό του βρίσκονται οι Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson, Andy Serkis και πολλοί άλλοι.

Uncharted: Movie Review

Ο Reeves είναι ο παραγωγός και σκηνοθέτης της ταινίας, το σενάριο της οποίας το έγραψε μαζί με τον Peter Craig. Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο υποψήφιος για Όσκαρ διευθυντής φωτογραφίας Greig Frazer (“Dune”, “Lion”) και η βραβευμένη με Όσκαρ, σχεδιάστρια κοστουμιών Jacqueline Durran (“1917”, “Μικρές κυρίες”, “Άννα Καρένινα”).

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Michael Giacchino (“Spider-Man”, οι σειρές ταινιών "Jurassic World", “Star Wars” και το “Ψηλά στον ουρανό”).

Cobra Kai: Το Karate Kid "αναστήθηκε"

Ο Robert Pattinson έχει υπογράψει συμβόλαιο για τρεις ταινίες με την Warner Bros., οπότε αυτό σημαίνει ότι η ταινία που αναμένουμε θα είναι η πρώτη από μια καινούργια τριλογία. Αυτή θα είναι η δεύτερη Μπάτμαν τριλογία μετά από τον Σκοτεινό Ιππότη (Dark Knight) του Christopher Nolan. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους σήμερα.

Exit mobile version