LifeSteps.gr

Τα 4 προϊόντα που θα σώσουν τα μαλλιά σου

Το καθημερινό styling, η θερμότητα και οι βαφές μαλλιών είναι λίγες μόνο πρακτικές οι οποίες ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας και αν δεν επέμβουμε εγκαίρως θα δούμε τα αρνητικά τους αποτελέσματα πάνω στην τρίχα μας μετά από λίγο καιρό.

Τα make up looks που αγαπήσαμε από το Euphoria

Σε κάθε αλλαγή εποχής καλό είναι να φρεσκάρουμε τα μαλλιά μας και να τους δίνουμε εντατική λάμψη και επανόρθωση. Η άνοιξη είναι μία καλή περίοδος να εφαρμόσουμε τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με υγιή και όχι ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

1.Χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν ενυδάτωσης

Όλα ξεκινούν από το σαμπουάν. Είναι το πρώτο προϊόν πριν ξεκινήσεις την οποιαδήποτε θεραπεία στα μαλλιά σου. Για αυτό φρόντισε να σου προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεται το τριχωτό της κεφαλής σου χωρίς όμως, να καταστρέφει την χλωρίδα του. Το ενυδατικό σαμπουάν θα επαναφέρει στα φυσιολογικά του τα επίπεδα υγρασίας στην τρίχα σου, θα τα κάνει πιο λαμπερά και τις άκρες όχι πια ξηρές και ταλαιπωρημένες. Ένα τέτοιο σαμπουάν, κατάλληλο για αυτήν την χρήση είναι το Hydration Moisturizing Shampoo με υαλουρονικό οξύ και αλόη από την εταιρία Apivita (https://www.tofarmakeiomou.gr/el-gr/apivita/kalluntika-mallia-sampouan/sampouan-enudatoshs-me-ualouroniko-oksu-aloh-250ml?gclid=CjwKCAiAvaGRBhBlEiwAiY-yMGFjt4SfnJpDTFIaM2YyrvexC7--nZi9v2bHe0f-HKp3Sz58_xxj_BoCCXsQAvD_BwE)

2.Βάλε μάσκα για βαθιά ενυδάτωση

Το σαμπουάν δεν αρκεί να ενυδατώσει την τρίχα από μόνο του. Αμέσως μετά το λούσιμο τοποθετούμε μία μάσκα μαλλιών η οποία θα διεισδύσει στην τρίχα και θα αποθηκεύσει όλη την απαραίτητη υγρασία. Καλό είναι να εφαρμόζουμε την μάσκα από τη ρίζα των μαλλιών μας ώστε να υπάρξει ολοκληρωτική θεραπεία. Η κατάλληλη μάσκα που επανορθώνει τη δομή των πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών ενώ τα προστατεύει και από το καθημερινό styling και τους ρύπους του περιβάλλοντος είναι η μάσκα μαλλιών της Natura Siberica Oblepikha mask για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά (http://b2b.natura-siberica.gr/el/Product/000008EC.aspx)

  1. Κλείδωσε τη θεραπεία με λάδι μαλλιών

Αφού  ξεβγάλουμε και τη μάσκα μαλλιών, σε νωπά ή και σε στεγνά μαλλιά εφαρμόζουμε ένα λαδάκι στις άκρες ώστε να τις δυναμώσουμε και να ζωντανέψουμε τη λάμψη τους. Λίγες μόνο σταγόνες είναι αρκετές ώστε να συνδέσουν τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας και να προσφέρουν ένα μεταξένιο αποτέλεσμα. Ένα από τα πιο αποτελεσματικά λαδάκια αποκατάστασης είναι της εταιρίας Olaplex το Hair Perfector no. 7 Bonding Oil. (https://www.ariane.gr/markes/olaplex/seires/olaplex/olaplex-hair-perfector-no-7-bonding-oil-30ml_228270/?utm_source=linkwise&lkws_11806=61ae2859-1bbe-3edf-c6c5-da0f2e15ded8)

  1. Μη ξεχνάς το αντηλιακό μαλλιών

Οι περισσότερες από εμάς ενώ φροντίζουμε να τοποθετούμε αντηλιακό σε πρόσωπο και σώμα συχνά παραλείπουμε τα μαλλιά. Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, όχι μόνο το καλοκαίρι στην παραλία, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στις ηλιόλουστες ημέρες. Το αντηλιακό προστατεύει την τρίχα, την κρατάει ενυδατωμένη και δεν κάνει το χρώμα της να εξασθενεί και να χάνει τη λάμψη του. Ένα τέτοιο προϊόν είναι από την εταιρία NUXE το Sun Moisturising Protective Milky Oil for Hair (https://www.2happy.gr/el/products/nuxe-sun-moisturising-protective-milky-oil-for-hair-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%89%CE%BD-100ml?gclid=CjwKCAiAvaGRBhBlEiwAiY-yMNMJAVB0UxwUjpJp5LwaO50CoHVdo5OG3OJ4RsZkUkQsOKa7zzSG1hoCa50QAvD_BwE)

Με λίγα μόλις βήματα, που χρειάζεται να εντάξεις στο καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης των μαλλιών σου, μπορείς να τα μετατρέψεις από σπασμένα, άτονα και ταλαιπωρημένα σε λαμπερά, υγιή σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο. Ποια δεν θα το ήθελε αυτό;

Exit mobile version