LifeSteps.gr

eFootball 2022: Η έκδοση 1.0.0 του παιχνιδιού της Konami έρχεται!

Οι εντυπώσεις, που έχει αφήσει έως σήμερα το eFootball 2022, είναι οπωσδήποτε αρνητικές. Η ιαπωνική εταιρεία θα καταφέρει, να αντιστρέψει τώρα την κατάσταση;

Η Konami άλλαξε όνομα στη σειρά ποδοσφαιρικών παιχνιδιών της, που κονταροχτυπιέται εδώ και χρόνια με εκείνη της EA Sports, εγκαταλείποντας το PES και επιλέγοντας τον τίτλο eFootball. Υιοθέτησε επιπλέον και το δωρεάν μοντέλο. Η κυκλοφορία του eFootball 2022 στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 για τις κονσόλες και PC ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική. Ποιος μπορεί αλήθεια, να ξεχάσει τις εικόνες με τα παραμορφωμένα πρόσωπα των Ρονάλντο, Μέσι και άλλων ποδοσφαιριστών, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τις πρώτες ημέρες;

Η Konami υποσχέθηκε, ότι θα έκανε στην πορεία ό,τι χρειαζόταν, για να διορθώσει το παιχνίδι της και στις 14 Απριλίου θα προχωρήσει στη σημαντικότερη έως τώρα ενημέρωση για το eFootball 2022 με το λανσάρισμα της έκδοσης 1.0.0. Η ανακοίνωση από την ιαπωνική εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Οι παρατηρήσεις που δεχθήκαμε από εσάς μετά την κυκλοφορία της έκδοσης 0.9.0 ήταν απαραίτητες, για να βελτιώσουμε περισσότερο το παιχνίδι. Στόχος μας ήταν πάντα να δημιουργήσουμε ένα απολαυστικό «Νέο Παιχνίδι Ποδοσφαίρου» και η κριτική σας βοήθησε, να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτόν. [...] Να είστε βέβαιοι, ότι θα συνεχίσουμε, να εργαζόμαστε για τη βελτίωση και την ενημέρωσή του και μετά την κυκλοφορία της έκδοσης 1.0.0, με σκοπό τη δημιουργία μιας ακόμα καλύτερης εμπειρίας ψηφιακού ποδοσφαίρου για όλους.»

Οι προσθήκες και αλλαγές στο eFootball 2022 αφορούν κυρίως στα ατομικά μαρκαρίσματα, την ομαδική αμυντική λειτουργία, την ανάκτηση της μπάλας, τις ντρίπλες, την αύξηση της ταχύτητας στις πάσες και τα σουτ, την παράταξη και την τακτική της ομάδας στους αγώνες. Θα προστεθεί επίσης το Dream Team mode, γνωστό στο παρελθόν ως Creative Team, που επιτρέπει να δημιουργήσουμε την ομάδα των ονείρων μας. Τέλος, θέλοντας να διασφαλίσει τη σταθερότητα των συνδέσεων και να περιορίσει τον αριθμό των ακυρωθέντων ματς, η Konami επιλέγει πλέον το σύστημα client-server.

Η έκδοση 1.0.0 θα είναι λοιπόν διαθέσιμη στις 14 Απριλίου για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S. Κλείνοντας, σημειώστε, ότι η ενημέρωση του eFootball 2022 για φορητές συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android και iOS θα καθυστερήσει.

Exit mobile version