LifeSteps.gr

Max Payne και Max Payne 2: Remakes βρίσκονται στα σκαριά!

Max Payne & Max Payne 2

Η Remedy Entertainment εργάζεται πάνω σε νέες εκδόσεις των Max Payne και Max Payne 2 ύστερα από συμφωνία με τη Rockstar Games.

Η σχέση καλής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο εταιρείες βαστάει πολλά χρόνια! Τα Max Payne και Max Payne 2: The Fall of Max Payne αναπτύχθηκαν από τη φινλανδική αναπτυξιακή ομάδα και κυκλοφόρησαν με τη σφραγίδα της Rockstar Games το 2001 και το 2003 αντίστοιχα. Τα παιχνίδια έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα για την ατμόσφαιρα, την ιστορία, τη δράση και τον αλά Matrix bullet-time μηχανισμό στο gameplay, να ξεχωρίζει.

Η Remedy Entertainment, η οποία δουλεύει παράλληλα πάνω στα Alan Wake 2, Condor, Vanguard και τη συνέχεια του Control, επιστρέφει στους δύο τίτλους, που την έκαναν ευρέως γνωστή, για να αναπτύξει remakes τους, χρησιμοποιώντας τη δική της μηχανή ονόματι Northlight Storytelling. Η Rockstar Games είναι εκείνη, που θα χρηματοδοτήσει γενναιόδωρα την ανάπτυξη των δύο βιντεοπαιχνιδιών, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Τα δύο βιντεοπαιχνίδια θα πωλούνται μαζί ως ένα ενιαίο πακέτο και θα κυκλοφορήσουν για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S σε άγνωστη για την ώρα ημερομηνία. Βρίσκονται εξάλλου σε πολύ πρώιμο στάδιο και θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό χρόνο, για να τα απολαύσουμε!

Το πρώτο μέρος της σειράς έκλεισε στις 23 Ιουλίου του 2021 τα εικοστά γενέθλιά του και η Remedy Entertainment ανέβασε ανήμερα ένα βίντεο με τον James McCaffrey, που δάνεισε τη βαθιά φωνή του στον Max Payne, και τον Sam Lake, το μοντέλο για την μορφή του, να παίζουν έστω για λίγο ξανά τον ρόλο τους.​

Exit mobile version