LifeSteps.gr

Lego Star Wars: The Skywalker Saga Cheat Codes

Lego Star Wars

Το Lego Star Wars: The Skywalker Saga δεν θα ήταν ένα παιχνίδι lego χωρίς μερικούς "κωδικούς απάτης" (cheat codes). Χρησιμοποιήστε αυτούς τους κωδικούς για να προσαρμόσετε την εμπειρία σας. Εάν έχετε παίξει κάποια παιχνίδια Lego στο παρελθόν, θα ξέρετε ότι τα cheats εξακολουθούν να ενδιαφέρουν κόσμο. Αν και μεγάλο μέρος των gamers που ξέρουν τι κάνουν σ' ένα παιχνίδι αδιαφορούν για τα cheats, τα παιχνίδια Lego εξακολουθούν να είναι έτοιμα να αποκαλύψουν νέους ήρωες, κακούς και πολλά άλλα σε κάθε τους νέα κυκλοφορία, και το Lego Star Wars: The Skywalker Saga δεν διαφέρει.

Lone Wolves: Τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν του Halo Infinite

Τα παρακάτω cheat codes κυμαίνονται από εορταστικές εμφανίσεις (skins) για ορισμένους χαρακτήρες έως ολοκαίνουργιους χαρακτήρες και σκάφη. Εάν θέλετε να παίξετε με ενεργοποιημένα ορισμένα cheats, δείτε παρακάτω μια λίστα με όλους τους κωδικούς για το Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι εισαγωγής κωδικών. Μπορείτε να διακόψετε το παιχνίδι και να μεταβείτε στην ενότητα Enter Code ή μπορείτε να ανοίξετε το Holoprojector και να μετακινηθείτε στην ενότητα Enter Code. Θα δείτε ένα πληκτρολόγιο με επτά υποδοχές χαρακτήρων μόλις βρεθείτε σε μία από αυτές τις καρτέλες.

Company of Crime review

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τους 16 κωδικούς και τι ξεκλειδώνουν:

King’s Bounty II review

Ως συνήθως, υπάρχουν πολλά cheat codes για να δοκιμάσετε στο τελευταίο παιχνίδι Lego Star Wars. Μόλις εισαγάγετε σωστά τον κωδικό, θα εμφανιστεί μια οθόνη που θα σας ενημερώνει ότι έχετε ξεκλειδώσει έναν χαρακτήρα ή ένα όχημα. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό μόνο μία φορά για να ξεκλειδώσετε τον χαρακτήρα, επομένως μην ανησυχείτε για την εισαγωγή του πολλές φορές. Αυτά τα cheats καταφέραμε ν' αλιεύσουμε από το γνωστό gaming site Gamespot.​

Exit mobile version