LifeSteps.gr

Capcom Arcade 2nd Stadium: Μία νέα ρετρό συλλογή!

Capcom Arcade 2nd Stadium announcement

Η ιαπωνική εταιρεία σκαλίζει ξανά τον τεράστιο κατάλογό της και επιλέγει ακόμη 32 κλασικά παιχνίδια, που θα συμπεριλάβει στο Capcom Arcade 2nd Stadium.

Η σύντομη ανακοίνωση έγινε μέσα από τους λογαριασμούς της Capcom στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρει ότι η νέα συλλογή θα κυκλοφορήσει για PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One. Το Capcom Arcade Stadium, το πρώτο μέρος της σειράς, διατέθηκε για τις ίδιες πλατφόρμες το 2021, και μπορούμε να το κατεβάσουμε δωρεάν, με ανοιχτό για όλους το 1943 - The Battle of Midway. Οι υπόλοιποι 31 τίτλοι πωλούνται όλοι μαζί με δώρο το Ghosts 'n Goblins, σε πακέτα με βάση τη χρονολογία εμφάνισής τους στα arcades ή ο καθένας ξεχωριστά.

Η ιαπωνική εταιρεία θα ακολουθήσει μάλλον την ίδια τακτική και με το Capcom Arcade 2nd Stadium. Το SonSon, το Side-scrolling Platformer του 1984, θα το λιώσουμε χωρίς να βάλουμε το χέρι στην τσέπη, ενώ θα αποκτήσουμε και τη συλλογή Three Wonders, που αποτελείται από τα Midnight Wanderers: Quest for the Chariot, Chariot: Adventure through the Sky και Don't Pull, εφόσον προπαραγγείλουμε την Capcom Fighting Collection.

Η Capcom Fighting Collection, όπως μαρτυρά ο τίτλος της, είναι μία συλλογή με 10 Fighting βιντεοπαιχνίδια. Δείτε ποια είναι αυτά στο βίντεο, που ακολουθεί. Γνωρίζουμε ήδη, ότι θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου του 2022 για PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One. Η αγορά της θα μας κοστίσει 39,99 ευρώ, με τις προπαραγγελίες για τις ψηφιακές εκδόσεις για PC και τις κονσόλες των Nintendo και Microsoft να έχουν ανοίξει από τις 11 Απριλίου. Θα υπάρξουν και φυσικές για τις κονσόλες.

Η Capcom δεν αποκαλύπτει ακόμη τους τίτλους των υπόλοιπων 30 παιχνιδιών, που θα περιέχονται στο Capcom Arcade 2nd Stadium, και δεν ανακοινώνει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Δε θα απέχει μάλλον και πολύ από εκείνη της Capcom Fighting Collection! Θα έχουμε σύντομα τις απαραίτητες πληροφορίες!

Exit mobile version