LifeSteps.gr

Η Ann Wilson μιλάει για την σχέση της με την αδελφή της Nancy

Η Ann Wilson είπε ότι αυτή και η αδερφή της Nancy, που συμμετέχουν από κοινού εδώ και σχεδόν 50 χρόνια στην κλασσική ροκ μπάντα Heart, δεν έχουν τσακωθεί μεταξύ τους, αντίθετα με τα δημοσιεύματα. «Είναι ένας μύθος», είπε στο ultimate classic rock. «Η Νάνσυ και εγώ είμαστε εντάξει μεταξύ μας. Απλώς έχουμε διαφορετικές ιδέες για το τι θα έπρεπε να είναι η μπάντα μας Heart και δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε συμβιβασμό.

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο Rock Candy, η Ann Wilson, μιλώντας συγκεκριμένα για ένα περιστατικό που συνέβη το 2016 όταν ο σύζυγός της συνελήφθη κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Heart, δήλωσε ότι το επάγγελμα τους είναι αυτό που έπαιξε τον σημαντικό ρόλο σε αυτήν την κατάσταση. «Τέτοια πράγματα συμβαίνουν ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες», συμπλήρωσε η Ann. "Και αυτό ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα για εμάς γιατί καταφέραμε και το επιλύσαμε γρήγορα. Αλλά το κομμάτι που το έκανε δύσκολο ήταν ότι συνέβη μπροστά στο κοινό μας.

Αν είχε συμβεί υπό άλλες συνθήκες κάπου ιδιωτικά, θα είχαμε μαζευτεί σ' ένα δωμάτιο σαν μια οικογένεια και θα τα είχαμε βρει πιο εύκολα». Η Ann Wilson, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα σόλο άλμπουμ με την ονομασία Fierce Bliss στις 29 Απριλίου, τώρα κοιτάζει προς το μέλλον, δηλαδή το 2023, που σηματοδοτεί και την 50ή επέτειο από την ίδρυση των Heart. «Έχω μια εκδήλωση όπου θα πάω και θα προσκαλέσω όλους όσοι συμμετείχαν στο συγκρότημα από την ίδρυση του έως και σήμερα και αυτό θα ηχογραφηθεί», είπε η Ann Wilson στο Rock Cellar. "Και ύστερα θα δούμε τι θα συμβεί πέρα ​​από αυτό. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πότε την τωρινή χρονική στιγμή, αλλά είναι στο μυαλό μου να το κάνω αυτό."

Ανέφερε επίσης κάτι σχετικά με την δημιουργία μιας βιογραφικής ταινίας που θα εξιστορεί την πορεία της θρυλικής μπάντας των Heart. «Πιστεύω ότι η σεναριογράφος και σκηνοθέτης Κάρι Μπράουνσταϊν προσθέτει τις τελικές πινελιές στο σενάριο της βιογραφίας», είπε. "Φυσικά, όλα πήγαν πίσω λόγω της πανδημίας, έτσι ώστε να μαζευτεί όλο το κάστ, αλλά τώρα είναι πάλι πίσω στην δουλειά της και εργάζονται ξανά πάνω σε αυτό. Άρα ακόμα ετοιμάζεται". Σε αναμονή λοιπόν όπως όλοι μας να δούμε τι καλό θα βγεί από αυτή την κίνηση γιατί θέλω πολύ να ξανακούσω τα παλιά κλασσικά τους κομμάτια.

Exit mobile version