LifeSteps.gr

Paris Games Week 2022: Η επιστροφή!

Paris Games Week 2022

Η Paris Games Week, η δεύτερη μεγαλύτερη έκθεση επί ευρωπαϊκού εδάφους με αντικείμενο το αγαπημένο μας χόμπι μετά την Gamescom, έπεσε θύμα της πρωτόγνωρης κατάστασης, που βιώσαμε και βιώνουμε ακόμη μετά την εμφάνιση του κορονοϊού, το ξέσπασμα της πανδημίας και τα αυστηρά μέτρα, που λαμβάνονται κατά καιρούς. Η τελευταία έκθεση πραγματοποιήθηκε το 2019, από τις 30 Οκτωβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου.

Η SELL (Ένωση εκδοτών ψυχαγωγικού λογισμικού), που την διοργανώνει σε ετήσια βάση από το 2010 με τα επιβεβλημένα διαλείμματα του 2020 και του 2021, ανακοίνωσε ότι η Paris Games Week θα επιστρέψει φέτος και θα διεξαχθεί όπως πάντα στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Paris Expo Porte de Versailles. Οι πύλες της Paris Games Week 2022 θα ανοίξουν την 1η Νοεμβρίου του 2022 για τους εκπροσώπους του ειδικού τύπου και τους δημιουργούς περιεχομένου (youtubers, streamers, κτλ.) και από τις 2 έως και τις 6 Νοεμβρίου για το κοινό.

Η Paris Games Week φιλοξενεί κάθε χρόνο τις μεγαλύτερες εταιρείες της gaming βιομηχανίας και έχουμε παρακολουθήσει στα πλαίσιά της και συνέντευξη τύπου της Sony με παρουσιαστή τον Jim Rayne, τότε διευθύνοντα σύμβουλο της PlayStation Europe και τώρα πλέον της SIE, καθώς και νέα τρέιλερ και παρουσιάσεις για σημαντικές κυκλοφορίες παιχνιδιών. Η διοργανώτρια SELL επιφυλάσσεται, να ανακοινώσει στο προσεχές μέλλον τους συμμετέχοντες στη φετινή έκθεση. Έχουμε εξάλλου πολύ χρόνο μπροστά μας!

Αν τύχει, να βρίσκεστε στη γαλλική πρωτεύουσα εκείνες τις ημέρες και θα σας ενδιέφερε, να περάσετε μία βόλτα από την Paris Games Week 2022, καλό είναι να γνωρίζετε, ότι η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου από την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης.

Να σας θυμίσω, ότι η E3 δεν πρόκειται, να πραγματοποιηθεί φέτος, ενώ η Gamescom θα προηγηθεί της Paris Games Week 2022 και θα διεξαχθεί από τις 24 έως και τις 28 Αυγούστου. Τον Ιούνιο θα επιστρέψει το Summer Game Fest, η διαδικτυακή γιορτή για τα βιντεοπαιχνίδια, η οποία θα ξεκινήσει όπως και πέρυσι με το Kickoff show με παρουσιαστή τον Geoff Keighley.

Exit mobile version