LifeSteps.gr

THQ Nordic Digital Showcase 2022

Outcast 2 in THQ Nordic Digital Showcase

Πολλές ανακοινώσεις και άφθονα τρέιλερ μας περιμένουν στη φετινή THQ Nordic Digital Showcase!

Dexter Stardust: Adventures in Outer Space

Η THQ Nordic διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη δική της ψηφιακή παρουσίαση παιχνιδιών, ακολουθώντας τη νέα τάση, που διαμορφώνεται εδώ και μία διετία εξαιτίας των ακυρώσεων των μεγάλων εκθέσεων, όπως για παράδειγμα της E3, και της αλλαγής στη μορφή τους.

Η περσινή εκπομπή με παρουσιαστή τον περιζήτητο Geoff Keighley βγήκε στον αέρα στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021 και συνέπεσε μάλιστα με τα δέκατα γενέθλια της THQ Nordic και έτσι είχε τον τίτλο 10th Anniversary Showcase! Κατά τη διάρκεια του σόου προβλήθηκαν μεταξύ άλλων βίντεο για τα Destroy All Humans! 2: Reprobed, Expeditions: Rome, MX vs ATV Legends, SuperPower 3, Elex II και SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.

Η αυστριακή εταιρεία ανακοίνωσε, ότι η THQ Nordic Digital Showcase 2022 θα προβληθεί στις 12 Αυγούστου και ώρα Ελλάδος 22:00 από το κανάλι της στο youtube, το twitch και τη σελίδα της στο Steam. Μας καλεί, να στρωθούμε νωρίτερα από την προαναφερθείσα ώρα μπροστά στην οθόνη μας, για να μην χάσουμε τους εκπροσώπους της θυγατρικής της HandyGames, να παρουσιάζουν την πραμάτεια τους.

Η THQ Nordic θα προχωρήσει στην ανακοίνωση νέων παιχνιδιών, αλλά θα παρακολουθήσουμε και καινούριο υλικό από το Outcast 2: A New Beginning, το Jagged Alliance 3 και άλλα, που έκαναν πρεμιέρα στην 10th Anniversary Showcase.​

Exit mobile version