LifeSteps.gr

Ο Rob Halford κυκλοφορεί νέο βιβλίο

Rob Halford

Ο θρυλικός τραγουδιστής των Judas Priest, Rob Halford, προφανώς έχει πολλά να πει για την ζωή του και όχι μόνο. Αφού πρώτα δημοσίευσε τα απομνημονεύματά του στο βιβλίο του με τίτλο Confess στα τέλη του 2020 τώρα ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει και ένα δεύτερο βιβλίο με τίτλο Biblical: Rob Halford's Heavy Metal Scriptures, που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Ο τραγουδιστής των Judas Priest έγραψε το Biblical σε συνεργασία με τον Ian Gittins, ο οποίος τον είχε βοηθήσει και στην συγγραφή του πρώτου του βιβλίου όπως επίσης βοήθησε και και τον Nikki Sixx των Mötley Crüe να εκδώσει το The Heroin Diaries. Ενώ το βιβλίο Confess βρήκε τον Rob Halford να εξιστορεί μια αφήγηση της ζωής του με όσο το δυνατόν περισσότερη ειλικρίνεια, το νέο του βιβλίο Biblical θα περιγράφει τις εμπειρίες του από τον τρόπο ζωής του rock 'n' roll, συμπεριλαμβανομένων των περιοδείων, των τατουάζ, των ναρκωτικών, των συμβόλων του διαβόλου και άλλα.

Όπως μας εξιστορεί ο ίδιος «Μετά τη.... μετάνοιά μου με το Confess, ήρθε η ώρα να γίνω πιο βιβλικός και ν' αναφερθώ σε όλα τα συν και πλην όπως και τα σκαμπανεβάσματα για το τι χρειάζεται για να φτιάξεις μια ζωή σαν Θεός του μέταλ». Συνέχισε επίσης «καθίστε αναπαυτικά και ετοιμαστείτε να πάρετε μια γεύση από αποκαλύψεις που θα κάνουν πάταγο, γι'αυτό και το όνομα του βιβλίου ειναι βιβλικό». 

Ο Ρομπ Χάλφορντ τόνισε τη σημασία της ειλικρίνειας και της διαφάνειας μιλώντας στο UCR για τη διαδικασία συγγραφής του πρώτου του βιβλίου Confess το 2019. «Δεν έχει νόημα να φτιάχνεις ένα βιβλίο αν δεν έχεις αποφασίσει να κάνεις αποκαλύψεις σε ότι θέλεις να πεις, κατά τη γνώμη μου», είπε. "Από τότε που ήμουν καθαρός και νηφάλιος, μάλλον ήμουν πιο ειλικρινής με τον εαυτό μου από ποτέ. Έχετε την ευκαιρία να το κάνετε μόνο μία φορά και να το κάνετε σωστά."

Οι Judas Priest βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα μέσα περίπου της περιοδείας τους για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ και η οποία έρχεται στην Ευρώπη από τον Μάιο. Οι πρωτοπόροι του metal είναι επίσης υποψήφιοι για την κατηγορία Rock & Roll Hall of Fame του 2022, μετά από τις υποψηφιότητες που είχαν το 2018 και το 2020.

Exit mobile version