LifeSteps.gr

Turbo Golf Racing: Το σπορ της αριστοκρατίας, αλλιώς!

Turbo Golf Racing screenshot

Το Turbo Golf Racing είναι εδώ! Ξέρουμε ότι το γκολφ είναι ένα χαλαρωτικό άθλημα! Τα πουλάκια κελαηδούν και ο αέρας φυσάει στο πρόσωπό σου, καθώς περπατάς στο καταπράσινο γήπεδο. Βαστάς το κλαμπ στα χέρια σου και σημαδεύεις με την ησυχία σου. Όταν είσαι έτοιμος, χτυπάς το άσπρο μπαλάκι, προσπαθώντας να βρεις στόχο. Περιμένεις υπομονετικά, να κάνουν το ίδιο και οι αντίπαλοί σου και να έρθει ξανά η σειρά σου. Το Turbo Golf Racing δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με όλα τα παραπάνω!

Ξεγελάστηκα, όταν είδα το τρέιλερ του Turbo Golf Racing κατά τη διάρκεια του Future Games Show - Spring Showcase 2022… Νόμιζα ότι παρακολουθούσα την παρουσίαση νέου περιεχομένου για το Rocket League, πριν εμφανιστεί ο τίτλος στην οθόνη!

Ήταν αναμενόμενο, ότι κάποιοι θα προσπαθούσαν, να δανειστούν κάτι από την επιτυχημένη συνταγή της Psyonix. Έχουμε ποδόσφαιρο με αυτοκίνητα στο δημοφιλέστατο παιχνίδι της αμερικανικής εταιρείας ανάπτυξης και γκολφ με αυτοκίνητα στο επερχόμενο Sports/Racing, που αναπτύσσει η βρετανική Hugecalf Studios. Το άθλημα μπορεί ν’ αλλάζει, όμως το σίγουρο είναι, ότι όπως στο Rocket League, έτσι και στο Turbo Golf Racing θα γκαζώνουμε και θα προσπαθούμε, να σκοράρουμε, κοντρολάροντας μπάλες.

Γκολφ λοιπόν σε online αγώνες με έως και οκτώ παίκτες να μπαίνουν στο γήπεδο με τα αυτοκίνητά τους και να ελέγχουν τη δική τους θεόρατη μπάλα με σκοπό, να την φέρουν πριν από τους αντιπάλους στον στόχο με το επίσης θεόρατο σημαιάκι. Θα έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε διάφορους τύπους μπαλών, όπως επίσης οχημάτων και θα μπορούμε να τα διαμορφώσουμε σύμφωνα με το γούστο μας, αλλάζοντας χρώματα, τροχούς, σασί και πάει λέγοντας.

Δε χωρούν εδώ καλοσύνες, μιας και θα κάνουμε τα πάντα, για να νικήσουμε! Θα εκμεταλλευτούμε το τούρμπο του οχήματός μας και τα λεγόμενα Power Cores, που θα μας προσφέρουν κάποια πλεονεκτήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων, όταν θα τα ενεργοποιούμε. Γιατί να μην μπουμπουνίσουμε μία ρουκέτα στο αυτοκίνητο, που προηγείται, βρε αδελφέ!

Το Turbo Golf Racing αναμένεται σύντομα για PC, καθώς και τα Xbox One και Xbox Series X|S. Έχει ανακοινωθεί ήδη και η είσοδός του στο Xbox Game Pass. Η Hugecalf Studios, η οποία δουλεύει εδώ και 3 χρόνια πάνω στο παιχνίδι, έχει στα σχέδια της συχνές δωρεάν ενημερώσεις για την προσθήκη νέων γηπέδων, power cores, κοσμητικών αντικειμένων κ.α.

Αν βιάζεστε, να δοκιμάσετε αυτό το ιδιαίτερο γκολφ, δηλώστε συμμετοχή στη Beta, η οποία θα ξεκινήσει στις 28 Απριλίου. Χρησιμοποιήστε το κουμπί «Sign Up For The Beta», που φιγουράρει στην επίσημη ιστοσελίδα του Turbo Golf Racing ή επισκεφθείτε τη σελίδα του στο Steam και ζητήστε πρόσβαση στο «Turbo Golf Racing Playtest». Θα λάβετε ένα Steam key στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που θα καταχωρήσετε στο αντίστοιχο πλαίσιο της φόρμας. Αν προτιμάτε, να ασχοληθείτε με το παιχνίδι στην κονσόλα σας, θα πρέπει να είστε μέλος του Xbox Insider.

Exit mobile version