LifeSteps.gr

The King of Fighters XV review

The King of Fighters XV

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που ο κόσμος είδε έναν νέο τίτλο KOF να κυκλοφορεί στη σειρά. Το The King of Fighters XV αναζωπυρώνει το franchise με μοναδικό σκοπό να ξεπεράσει τα προηγούμενα αλλά και να δώσει όλα όσα προσδοκούν οι θαυμαστές από ένα τέλειο παιχνίδι μάχης, είτε αυτό αφορά το gameplay, τους χαρακτήρες, τα γραφικά ή το πιο σημαντικό από όλα, το διαδικτυακό παιχνίδι ώστε να μπορούμε να παίξουμε διπλό με κάποιο φίλο μας.

Sifu review

Καθώς αυτή είναι η 15η εμφάνιση του The King of Fighters, ο τίτλος είναι βέβαιο ότι όχι μόνο θα επιτρέψει στους βετεράνους της σειράς να βρεθούν και πάλι στα παλιά γνώριμα λημέρια τους, αλλά θα μαζέψει και νέους παίκτες που τους αρέσουν τα fighting games που δεν είναι και τόσα πολλά στις μέρες μας. Δυστυχώς, έχοντας αυτό κατά νου, οι άνθρωποι που δεν είναι εξοικειωμένοι με το The King of Fighters θα βρεθούν σίγουρα χαμένοι μέσα στην ιστορία και δεν θα έχουν ιδέα τι συμβαίνει, και ναι, είμαι μια από αυτούς τους ανθρώπους.

Στην πραγματικότητα έπρεπε να κάνω μια μικρή έρευνα στο δίκτυο για να βρω κάτι σχετικό με την ιστορία του παιχνιδιού και να το καταλάβω, κάτι που μου φάνηκε σαν μια περιττή αγγαρεία. Το King of Fighters XV είναι ένα παιχνίδι μάχης που θα το θεωρούσα πολύ φιλικό για αρχάριους παίκτες σαν και εμένα π.χ.

Ο τίτλος έχει μια επιλογή για να εξασκηθείτε. Σε αυτή μπορείτε να μάθετε το σετ κινήσεων και τις ικανότητες ενός συγκεκριμένου χαρακτήρα και σας επιτρέπει να αλλάζετε ελεύθερα χαρακτήρες όποτε θέλετε, ώστε να μην υπάρχουν μεγάλοι ενοχλητικοί χρόνοι φόρτωσης που πρέπει να καθίσετε να περιμένετε ατέλειωτα. Όταν πρόκειται για διαδικτυακούς αγώνες κατάταξης, το King of Fighters XV λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις αποσυνδέσεις παικτών εφαρμόζοντας ένα σύστημα δίκαιου παιχνιδιού. Εάν κάνετε disconnect πάρα πολλές φορές, η μπάρα σας θα αρχίσει να πέφτει.

Γραφικά, το The King of Fighters XV είναι υπέροχο καθώς τα χρώματα από τα στάδια, οι χαρακτήρες και οι κινήσεις είναι όλα τόσο φωτεινά και συνυπάρχουν μια χαρά μεταξύ τους. Το συμπέρασμα που έβγαλα παίζοντας το The King of Fighters XV είναι ότι μπορεί να μην είναι το καλύτερο παιχνίδι όσον αφορά την ιστορία, αλλά η απεικόνιση μιας μάχης μπαλώνει τα τυχόν κενά που μπορεί να μένουν ακάλυπτα. Το να μπορείς να νιώθεις ενθουσιασμένη ασχολούμενη με ένα παιχνίδι μάχης μοιάζει σχεδόν εξωπραγματικό κατά κάποιον τρόπο αλλά τελικά τα κατάφερα.

Ghost of Tsushima review

Με τη μικρή μου εμπειρία στο είδος, το The King of Fighters XV με κάνει να θέλω να βελτιωθώ με κάθε τρόπο που μπορώ. Η απλότητα της μάχης, η στρατηγική των αγώνων, τα όμορφα σχέδια των χαρακτήρων του παιχνιδιού, όλα μαζί  συνδυάζονται υπέροχα και με έκαναν να είμαι πολύ ευχαριστημένη που τελικά διάλεξα τον τίτλο και έτσι ανυπομονώ να αφιερώσω περισσότερες ώρες στο παιχνίδι ώστε να τελειοποιηθώ.

Exit mobile version