LifeSteps.gr

Σάλμα Χάγιεκ και Τσάνινγκ Τέιτουμ χορεύουν

Σάλμα Χάγιεκ

Source: Hollywood Life

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ γεύτηκε και «σάλσα» με την τούρτα γενεθλίων του. Ο ηθοποιός του «Magic Mike's Last Dance» γιόρτασε τα 42 του χρόνια χορεύοντας με την ηθοποιό Σάλμα Χάγιεκ, και αυτό τους έκανε και τους δύο ευτυχισμένους. 

Η ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ που την απολαύσαμε πρόσφατα στο House of Gucci, χόρεψε σάλσα με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ στο ρυθμό του τραγουδιού "Happy Birthday" από τον Στήβι Γουόντερ. Ο Τσάνινγκ έκλεισε τα 42 την Τρίτη (26 Απριλίου) και η 55αρα Σάλμα αφιέρωσε λίγο χρόνο μαζί του για να το γιορτάσει χορεύοντας με τον συμπρωταγωνιστή της στο Magic Mike's Last Dance. Υπό τους ήχους του "Happy Birthday" του Στήβι Γουόντερ, ο Τσάνινγκ έκανε ό,τι μπορούσε για να ακολουθήσει τις οδηγίες της Σάλμα. «Κάν'το ξανά», του λέει στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram της.

Ο Τσάνινγκ υπακούει και οι δυο τους κόβουν μερικές βόλτες πριν ο χορός τους καταλήξει σε γέλιο και αγκαλιές. «Χρόνια πολλά Τσάνινγκ!!!! Είμαι τόσο ευτυχισμένη όταν είσαι δίπλα μου», έγραψε η Σάλμα στην ανάρτησή της, μαζί με μια σειρά από emoji που περιελάμβαναν ένα μπαλόνι, την κυρία με το κόκκινο φόρεμα που χορεύει και ένα ζευγάρι χέρια προσευχής. Feliz cumpleaños @channingtatum." «Ανυπομονώ να δω αυτή την ταινία ήδη», δήλωσε η τηλεοπτική παραγωγός Χέδερ Πάρι, αναφερόμενη στο Magic Mike's Last Dance.

Η Salma επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει την Thandiwe Newton τον Απρίλιο, αφού η Thandie "πήρε τη δύσκολη απόφαση να απομακρυνθεί από την παραγωγή του Magic Mike's Last Dance της Warner Bros. Pictures για να ασχοληθεί με οικογενειακά ζητήματα", ὀπως δήλωσε στο Variety εκπρόσωπος της παραγωγής.

Το Magic Mike's Last Dance θα είναι η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Τσάνινγκ Τάτουμ στον ρόλο του ίδιου χαρακτήρα, ενός άντρα στρίπερ, σε σκηνοθεσία Στήβεν Σόντεμπεργκ (Ocean's Trilogy, Erin Brockovich). Οι ταινίες είναι εν μέρει βασισμένες στις εμπειρίες του Τάτουμ σαν στρίπερ όταν ήταν έφηβος στην Φλόριντα.  

Πηγή κεντρικής εικόνας: Hollywood Life

Exit mobile version